„Lupişorii galbeni” revin în fotbalul prahovean tot în culorile „galben-albastre”, de această dată reprezentând gruparea IanySport pe care domnul Viorel HĂRVĂTESCU o conduce. După ce politicul din Colceag a „tăiat aripile” tinerilor care sperau să activeze pe cocheta arenă „Constantin Stan”, un iubitor al echipei fanion a judeţului, Petrolul Ploieşti, dl. Viorel Hărvătescu întinde o mână pentru aceşti copii rămaşi fără identitate sportivă. 23585323_546989278970680_336555967_o

Aşadar, antrenorul „lupişorilor” Florin Pavel alcătuieşte două grupe de copii şi juniori în două locaţii diferite. Primul lot de juniori născuţi în 2004 şi mai mici, îşi desfăşoară antrenamentele la Colceag, în componenţa acestuia activând mulţi dintre jucătorii care au participat la competiţii interne şi internaţionale. Cel de-al doilea lot, juniori născuţi în 2008 şi mai mici, se antrenează pe terenul sintetic de la Bucov, lângă sala modernă de sport „Mirela Dulgheru”. Preselecţia pentru formarea acestei echipe a fost făcută în septembrie 2017 şi deja putem spune că am plecat cu dreptul deoarece în perioada 17-19 noiembrie vom participa la turneul „Winter Kids Cup” la Plopeni, competiţie ce va găzdui a şaptea ediţie dedicată exclusiv copiilor.

În luna decembrie avem pregătit un lot ce va reprezenta culorile noastre la cunoscuta competiţie „Cupa Moş Crăciun 2017” organizat de AJF Prahova, iar în luna februarie vom participa la turneul internaţional „Braşov Indoor Cup”.

Le ţinem pumnii juniorilor noştri şi vom reveni cu programul competiţiei.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s