Zilele trecute la Colceag, s-a concretizat colaborarea în vederea dezvoltării fotbalului din comuna noastră, de la nivelul cel mai mic până la seniori odată cu sosirea între buturile „lupișorilor” a d-lui Emil Costea și Mihai Dragomir.IMG_20160114_155315 Se pare ca în acest moment, suflul nou a pus stăpânire pe toți cei angrenați în activitatea echipelor noastre și s-au reunit la stadion pentru primul antrenament în noua formulă a stafului nostru.

IMG_20160114_155335Juniorii au fost primii care au răspuns „fluierului de start” al pregătirilor, deoarece în luna februarie vor participa la turneul internațional Brașov Indoor Cup în două perioade, după cum urmează:

*Categoria 2004 și mai mici în intervalul 19-21 februarie 2016

*Categoria 2001-2002-2003 în perioada 26-28 februarie 2016

Programul antrenamentelor este următorul:

*În fiecare marți și joi de la ora 15:00, pe Stadionul din Colceag

*Sâmbăta de la ora 17:00 la Sala Sporturilor din Urlațireceived_1730173030531324

Seniorii se reunesc în weekend-ul viitor, intr-un meci amical.

Alături de primarul Gabriel Papainog, ne sustine in activitatea noastra, dl. Valentin Baciu administratorul firmei de transport Victoria & Ovidiu. Așteptăm și alți colaboratori în vederea educării și dezvoltării tinerilor sportivi, orice ajutor din partea iubitorilor de sport este bine-venit!

Tot saptamana trecută, am primit un mail de interes pentru tinerii nostri, de la romanul Attila Kun, fost jucător al echipei nationale din anii „70, avand din 2001 o importanta școală de fotbal în sudul Germaniei.

„La mine vin copii din toată lumea. Am avut şi din Brazilia, şi din SUA, şi din Portugalia sau Canada. Bineînţeles, şi din Germania. Mă ocup de maximum 10 copii talentaţi. Sistemul e simplu. Ei mă sună, îi chem la mine şi îi testez timp de trei zile. În total şase antrenamente la finele cărora le pot spune dacă îi păstrez sau nu. Dacă rămân, începem programul în funcţie de vârstă şi de necesităţi. De exemplu, la 14 ani îl antrenez să ştie totul cu mingea, pentru că fără o tehnică perfectă nu poţi să ajungi prea sus. La 18 ani trebuie să ştie tot, tehnica şutului, totul. Nu îi ţin mai mult de 19 ani”, spune Kun.

Așadar, vești bune pentru lupisori, succes în noul stagiu de pregătire.

Reclame

Un răspuns »

  1. catalin spune:

    Dumnezeu sa te odihneasca in pace, Iulica, ai fost ca un frate pentru mine iar familiei sincere condoleante. Incet-incet, lumea fotbalului prahovean devine tot mai saraca si culmea, pleaca la cer numai oamenii buni, de calitate, leprele raman.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s