După o perioadă foarte grea prin care a trecut fotbalul colcigean, soarele răsare pentru iubitorii sportului cu balonul rotund din localitate și nu numai.

Imediat după sărbătorile de iarnă, o întâlnire între antrenorul actual Florin Pavel cu fostul antrenor de la aceeași grupare, Mihai Dragomir și dl. Emil Costea (foto dreapta alături de Paul Abba)1452605690297, a creionat un nou proiect în colaborare cu dl.primar Gabriel Papainog, pentru a pune bazele dezvoltării fotbalului din această localitate. Vestea bună a sosit pentru jucătorii care au rămas în lotul lupișorilor, ca o urare de an nou și un nou suflu pe care sperăm sa-l exploatăm la maxim.

Cu mai multe detalii vom reveni în articolele următoare, în care va vom informa cu privire la progamul de pregătire cât și componența loturilor de seniori și juniori cu care Viitorul va porni la drum.

Așadar, conducătorul Școlii de fotbal Emil Costea (foto emblema), sfec-colceag5revine în fotbalul prahovean după o absența de 5 ani, dar cu un bagaj mult mai bogat în ceea ce privește coordonatele formării și dezvoltării tinerilor jucători.

În perioada imediat următoare, antrenorul care a trecut pe la Petrolul Teleajen, Mihai Dragomir revine în iarbă începând de joi 14 ianuarie, cu antrenamente profesioniste, benefice atât pentru juniori cât și seniori.

În continuare, Florin Pavel se ocupă de preselecția alcătuirii celor două echipe de juniori care se vor lupta la turneul internațional Brașov Indoor Cup.received_1728109814070979

Pe această cale va facem cunoscut faptul ca acțiunea de preselecție se desfășoară la Sala Sporturilor din Urlați, sâmbătă 16 ianuarie de la orele 17:00. Sunt vizați juniori născuți după 2001 până în 2005 inclusiv. Dacă vrei să faci parte din echipa acestui „suflu nou”, te rugăm să ne contactezi în vederea preselecției.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s