Perioadă critică pentru fotbalul din comuna noastră, dezinteresul celor care ar putea să ne fie alături cangrenizează situaţia iar câţiva dintre jucători au părăsit gruparea Viitorului. IMG_20150906_134004Chiar dacă lotul este destul de restrâns, revin în prim plan juniorii crescuţi în pepiniera proprie, care deja au făcut pasul la echipa mare. Totodată, am luat decizia să înscriem şi o echipă de juniori în campionat, chiar dacă ne va fi foarte greu, Nu sunt doar vorbe, seniorii au ajuns la etapa a treia, din care a disputat doar două meciuri (o victorie si o infrângere), o etapa a stat, iar cei mici au ajuns la etapa a doua, disputând doar o partidă pe care a pierdut-o în deplasare la CSO Plopeni cu 2-1, o etapă de asemenea a stat.

Revenim cu cronicile partidelor viitoare, nu înainte de a mulţumi tuturor celor care au fost alături de noi şi ne-au susţinut necondiţionat, după posibilităţile fiecăruia. Amintim aici pe doamna Ileana Preda CHIOSILĂ (foto)IMG_20150814_111842, administratora magazinului Paradisul Naturist Ploieşti, dumneaei ne-a ajutat cu medicamentaţia atât de necesară pentru efort şi recuperare. Un om minunat care a fost alături de noi şi ne-a confecţionat echipamente, este domnul Marian DUMITRU. Dânsul, pe lângă echipamentele de joc confecţionate şi achitate integral, a susţinut financiar (parţial) treningurile juniorilor comandate în Italia la domnul Giovanni ZANGHI.IMG_20150820_162708

Aşteptăm colaboratori în ceea ce priveşte staful tehnic sau orice ajutor din partea oamenilor care doresc să ne fie alături!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s