M-am apucat sa aştern câteva cuvinte în acest articol, cu toate că mi-am propus să nu mai fiu răutăcios faţă de ceea ce se întâmplă la nivelul „fotbalului mic”, dar nu pot sta cu „mâinile în sân” neputincios, fiind părtaş la violenţa chiar şi la acest nivel.

Partidă cu orgolii din partea unui jucător pe numele său adevărat Ştefan Zamfirescu, care nu ratează nici o ocazie de a sări la bătaie asupra fotbaliştilor noştri. Este deja a patra partidă directă în care loveşte fără scrupule, fără să ţină cont de eforturile şi pata de ruşine faţă de antrenorul său, Ion Gică. Această „apucătură” din partea sa, ne-a făcut să cercetăm mai amănunţit problema şi surpriză, aflăm faptul că la fiecare meci adună cartonaş după cartonaş, de cele mai multe ori: roşu. În ultimele  4 partide împotriva noastră şi-a lovit adversarii în teren, dar şi după terminarea partidei, aşteptându-şi prada după colţul vestiarelor. Cel pe care a dorit sa-i aplice o corecţie a fost Robert Iorgu şi chiar a reuşit, la meciul de acasă de la Vadu Săpat. La disputa din acest week-end, dintre Podgoria Vadu Săpat şi Viitorul Colceag, partidă ce s-a disputat pe terenul din Fântânele, în care băieţii noştri au câştigat cu 3-2, la un moment dat, Adrian Vlăsceanu a fost faultat în careul gazdelor, căzut fiind, respectivul individ a sărit cu picioarele pe el lovind-ul cu brutalitate dar a primit ce a meritat, si anume cartonaşul roşu. In drumul spre vestiare, cu o saritura ca din ” K 1″, Stefan Zamfirescu îi aplică o corecţie aceluiaşi jucător Adrian Vlăsceanu. ” Turbat” fiind de cele întâmplate, a părăsit suprafaţa de joc şi a urmărit din exterior neputincios la echipa pentru care a evoluat în acest meci, el fiind legitimat la Olimpia Cireşanu. Nu putem vorbi mai multe despre un asemenea caz, speram ca aceste practici ” neortodoxe” să se poată opri.

În ceea ce priveşte partida de sâmbătă, băieţii noştri adună fani cu fiecare victorie, nu mare ne-a fost mirarea să avem în deplasare suporteri din Ploieşti şi Colceag, fani declaraţi ai „lupişorilor galbeni”.Le mulţumim pentru efortul depus şi incercăm pe cât posibil să nu-i dezamăgim, cu această reuşită, Viitorul adună 12 puncte din tot atatea posibile.1429518253113

Viitorul: Iulian COMAN – Marian DUMITRU, Roberto GEORGESCU, Cristian CRÂNGAŞU cpt, Robert IORGU – Adrian VLĂSCEANU, Leonard AXINTE, Costin TĂNASE, Andrei CIOPÎRTAC – Victor MOISE, Paul ŞANDOR

Rezerve: Vasile BACIU, Vlad FERARIU, Cristian BADEA, Marius FULOP, Nicolae GAVRILĂ, Alin CHIVU

Antrenor: Florin PAVEL

Au marcat: Robert IORGU (min. 21), Victor MOISE ( min. 57), Leonard AXINTE ( min. 65)

Arbitri: centru Ciprian STAVRE din Ploieşti

asistent 1: Florin CONSTANTIN

asistent 2:Daniel KOSZA

Observator: Costin FIRICĂ

Am ales să nu prezentăm echipa adversă deoarece nu avem datele autentice ale fiecarui jucător. din păcate un sigur jucător umbreşte frumuseţea acestei echipe de la Vadu, cu fotbalişti crescuţi cu grijă de antrenorul echipei Ion GICĂ.

Juniorii noştri au pierdut acasă cu 3-2 în faţa Csm Ploieşti.IMG_20150418_111252

Următoarele partide ale celor două echipe se vor disputa pe 25 aprilie astfel:

Juniori B

Viitorul Colceag – Steaua Mărgineni (ora 15:00)

Liga C

Viitorul Colceag – Vulturul Zănoaga (ora 17:00)

Fiţi alături de noi!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s