Un parcurs excelent pentru elevii conduși de antrenorul Florin PAVEL, in cele 3 partide susținute pana in prezent de la reluarea campionatului. După transferurile din aceasta pauza competionala, lotul colcigenilor s-a întărit iar moralul echipei s-a îmbunătățit considerabil!FB_IMG_1429157979658

Spectatorii au sosit in număr mare la stadion, sa vadă la lucru noua formula a „lupișorilor” in meciul împotriva formației Cricovul Cioceni. Un început de partida senzațional pentru Viitorul, in min. 3 Victor MOISE, deschide tabela de marcaj printr-un gol senzațional. „Pofta” de a inscrie cat mai multe goluri face ca rezultatul sa rămână înghețat, colcigenii jucandu-se cu ocaziile nereusind majorarea scorului, din contra au fost infranti, la singura ocazie a oaspeților, dintr-o faza fixa in min. 39. Tot din faza fixa, 3 minute mai târziu, ciocenenii trec la conducere pe tabela de marcaj, înscriind același jucător cu nr 7, Cristian TUDOSE.

Pauza a fost un moment de reorganizare tactica, iar după numai 10 minute de la reluarea partidei, același Victor MOISE, stabilește egalitatea pe tabela de marcaj. Rapiditatea atacurilor, precum si abilitățile tehnice ale lupisorilor, ii eclipsează pe jucătorii oaspeți, tragerea de timp nemaiputand opri avântul si determinarea jucătorilor noștri în lupta pentru victorie. Un minut mai târziu Costin TĂNASE, înscrie pentru 3-2 iar pentru scorul final care încheie tabela de marcaj, Paul SANDOR marchează si intra in clasamentul golgheterilor „all-time” al Viitorului.

Viitorul: Iulian COMAN – Marian DUMITRU, Gabriel IANCU, Cristian CRÂNGASU cpt. Costin TANASE ( min. 56)- Adrian VLĂSCEANU, Leonard AXINTE, Andrei CIOPÎRTAC, Robert IORGU – Vlad FERARIU, Victor MOISE (min. 3, 55)

Rezerve: Ionut URSEA, Paul SANDOR ( min. 68), Roberto GEORGESCU, Nicolaie GAVRILĂ, Marius FULOP, Cristian BADEA

Antrenor: Florin PAVEL

Cricovul: M.STAN – D. STEFAN, F. DRĂGAN, G. STAN, V.TUDOSE – A. GHEORGHE, N. JUJU, G. GODIN, M.VASILE –  G.DAVID, C. TUDOSE ( min.39, 42)

Rezerve: I. ZIDARU, A. TRANDAFIR, F. GODIN N. TUDOSE

Antrenor: Rada SAVA

Arbitri: centru Răzvan MOTOCA din Buda

asistent 1 Florentin STANCIU din Tomșani

asistent 2 Alex. ZAFIRIADIS din Ploiești

In următoarea partidă, jucătorii noștri se vor deplasa la formația Podgoria Vadu Săpat, meci care se va disputa in localitatea Fântânele, sâmbătă 18 aprilie începând cu orele 17:00!

Succes!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s