Antrenorul echipei Florin PAVEL se arată mulţumit de perioada de pregătire din pauza competiţională, deoarece şi-a atins scopul propus, acela de a implementa la echipa o atmosfera pozitivă, chiar dacă după transferurile efectuate în această perioadă, a intervenit concurenţa pe posturi. Într-unul din discursurile sale din vestiar, tehnicianul colcigean a spus asa: ” sunt mandru de jucatorii care au ales sa ramână în această familie, totodată îi apreciez pe cei noi veniţi, au jucat la un nivel superior şi vor să pună umărul la promovarea fotbalului de calitate în comuna noastră. Sunt plăcut surprins de pofta de joc şi determinarea tuturor fotbaliştilor noştri. „

Începem returul cu un goalkeeper cu experienţă, care a ales să susţină echipa pentru a ridica valoarea lotului, este vorba de Iulian COMAN (Lili-foto 1),IMG_20150308_101651 a aparat poarta Matizolului ani la rând, şi a promovat cu echipa AS Colceag în 2007, într-o ligă superioară. Următorii transferaţi sunt jucători cu experienţă, care au evoluatat la un nivel superior. Îi vom prezenta pe rând în ordinea sosirii: IMG_20150308_102343Vasile BACIU (Rivas-foto 2) Astra şi FC Snagov, în perioada Reghecampf, Paul ŞANDOR (foto 3)IMG_20150308_102348 a evoluat la republicanii Petrolului jucând câteva finale pe ţară, Leonardo AXINTE şcolit de Petrolul a mai trecut pe la CS Păuleşti, AS Podenii Noi şi CS Unirea Urlaţi. Ultimii doi sosiţi de la Podgoria Vadu Săpat, juniori importanţi descoperiţi de antrenorul Ion GICĂ, este vorba de Andrei CIOPÎRTAC şi Victor MOISE. La aceste transferuri şi-au adus aportul secundul Cristian CRÂNGAŞU şi atacantul Vlad FERARIU. Aşteptăm să ni se alăture din luna mai, portarul din tur Mihai CRĂSNARU din Bucureşti, momentan fiind plecat în Africa de Sud.

Pentru acest retur, tatal juniorului colcigean, Marian DUMITRU va îmbrăca echipa în straie noi, acesta a confecţionat la firma Udora Sport, un rând de echipament!

Tuturor le mulţumim pentru că au ales să facă parte din această mişcare fotbalistică, fiecare ajutând după posibilităţi, pentru a putea oferi o şansă tinerilor dornici de afirmare. Noi vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a crea condiţii cât mai ideale pentru pregătire.

Pentru prima etapă din retur, şi-a anunţat sosirea pe stadionul Constantin STAN din Colceag, bine-cunoscutul jucător petrolist Daniel CHIRIŢĂdaniel-chirita. Astăzi este ziua sa de naştere şi dorim să-i adresăm un sincer şi călduros LA MULŢI ANI, sănătate, putere de muncă în proiectele la clubul pe care le-a creat, Petrolul 95.

Mai jos vă vom prezenta lotul final de 24 de jucători ai Viitorului:

Portari: Iulian COMAN, Mihai CRĂSNARU

Fundaşi: Cristian CRÂNGAŞU, Roberto GEORGESCU, Nicolae GAVRILĂ, Marian DUMITRU, Dragoş URSEA, Cristian BADEA, Adrian IANCU, Marius FULOP

Mijlocaşi: Adrian VLĂSCEANU, Gabriel IANCU, Costin TĂNASE, Leonard URSEA, Robert EPURE, Alin CHIVU, Costin DUMITRU, Vasile BACIU, Andrei CIOPÎRTAC

Atacanţi: Robert IORGU, Vlad FERARIU, Paul ŞANDOR, Victor MOISE, Leonardo AXINTE

Aşadar, fiţi alături de noi şi susţine-ţi aceşti tineri!

Vă aşteptăm sâmbătă 28 februarie să vedeţi la lucru echipa seniorilor de la ora 15:00, impotriva formaţiei Viitorul Pantazi, în deschidere vor juca de la ora 13:00, juniorii B împotriva formaţiei Petrolul 95 în etapa 3 din retur. reamintim faptul ca juniorii noştri au fost înfrânâi în cele două partide suţinute, prima împotriva locului 1 CSM Ploieşti cu 4-0, in cea de-a doua în deplasare la Gorgota cu 5-1. Fără a căuta un motiv de scuze pentru rezultatele negative, vă reamintim faptul că in componenţa lotului nostru sunt juniori născuti în 2002, cu 4 ani mai mici decât anul de competiţie rezervat juniorilor B.

„Performanţa este sărbătorirea faptului că avem în noi posibilităţi infinite” ~ Sydney Smith

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s