Sunt foarte multe de spus în ceea ce privește activitatea celor trei echipe ale Viitorului în 2014. Formațiile înscrise în campionat sunt într-o continuă schimbare, iar grupa juniorilor celor mai mici născuți după 2003, vor căpăta experiență o dată cu participarea la turnee, unul dintre ele a fost cel recent de la Cupa Moș Crăciun!IMG_20141004_110151

Participarea pentru prima dată la un turneu internațional pentru Viitorul, este capul de afiș a realizărilor în acest an. Cantonamentul de la Bușteni cu cele două echipe mai mari a făcut ca băieții noștri să fie mult mai pregătiți o dată cu începerea campionatului! PrezențaDSC_9595 jucătorului petrolist Victor ASTAFEI la Colceag este de asemenea un eveniment foarte important, acesta a donat ulterior un set de 6 mingii oficiale atât de necesare unei echipe!

Din păcate oameni de bună-credință care vor sa sprijine fotbalul din această localitate sunt foarte puțini, din ce în ce mai puțini. Cu speranța că acest an a fost o poartă pentru dezvoltarea fotbalului din această comunitate, ne vom lua rămas bun de la 2014 și vom intra în 2015 în forță, odată cu participarea juniorilor la Brașov Indoor Cup în luna februarie, turneu internațional organizat excelent de ACS Tâmpa Brașov. Primarul comunei Gabriel PAPAINOG, și-a anunțat intenția de a sprijini această inițiativă a antrenorului Florin PAVEL!

Vom continua cu încă un cantonament de pregatire montană înainte de începerea campionatelor, iar în vara anului 2015 vom participa la cel mai mare turneu internațional din sud-estul Europei pentru a doua oara, Brașov Juniors’s Cup. In ceea ce privește organigrama Viitorului, se vor lua decizii importante în ceea ce privește conducerea. Ne vom reorganiza in ceea ce privește staful echipei si oamenii care intr-adevar vor sa puna umărul la progresul echipei si nu doar cu numele!IMG_20140906_085943

Jucătorii noi și-au făcut pe deplin datoria față de echipa noastră, cei care au rămas în barcă au facut-o pentru ca aceasta să nu eșueze, iar cei care au plecat speram sa fi trăit o experiență benefică în acest grup minunat!

Vă dorim sărbători fericite tuturor, un an 2015 mai prosper, multe realizări iar fotbaliștilor noștri sa ajungă cât mai sus în ierarhia fotbalistică!

În numele Viitorului Colceag vreau sa va mulțumesc tuturor celor care ați ajutat intr-un fel sau altul, activitatea noastră fotbalistică. Mulțumim celor care au fost alături de noi în momentele grele și au crezut în noi. Viitorul nu moare după cum spuneam acum ceva timp în urmă. Haideți cu toții cei care iubiți această echipă să o susținem necondiționat, fiecare după puterea sa.

La multi ani cu sănătate!IMG_20141108_140352

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s