Ajunși în turul 3 al Cupei României, fotbaliștii noștri vor evolua duminică 30 noiembrie, începând cu ora 11:00 pe teren propriu, împotriva formației Progresul Boldești Grădiștea, ocupanta locului 7 din liga B seria Est.

Viitorul a încheiat turul de campionat pe poziția 5, cu o victorie categorică 8-1 împotriva formației As Dârvari Coslegi, în schimb oaspeții noștri de duminică, au terminat la egalitate fără să înscrie, în deplasare la As Gherghița.

Sperăm la o calificare în primăvara fotbalistică a acestei îndrăgite competiții, în care orice echipă de fotbal din țară are șansa de a merge cât mai sus! Colcigenii au mai jucat o singura dată în turul 3, în toamna anului 2006 atunci când echipa AS Colceag a fost întrecută de Petrotrans Ploiesti cu scorul de 5-4. A fost o partidă dramatică, pierdută la limită, câțiva dintre jucătorii de atunci evoluează in prezent la Viitorul. Amintim aici pe Adrian VLĂSCEANU golgheterul din trecut si prezent, Nicolae GAVRILA, Costin TĂNASE, Leonard URSEA și Robert IORGU. In următorul an, în 2007 formația condusă de pe bancă de Mihai VASILE, a câștigat seria și a promovat într-o ligă superioară.

SperămIMG_20141108_140352 să depășim acea performanță, să ne calificăm în turul 4 al Cupei României, de ce nu promovarea mult dorită. Pentru a realiza aceste obiective, li s-au mai alăturat celor mai sus amintiți, fotbaliști care au venit cu sufletul la această echipă, precum Roberto GEORGESCU, Cristian CRÂNGASU, Gabriel LISITA, Dragos URSEA, Vlad FERARIU, Andrei GHIDIA, Cosmin NAE, Mihai CRĂSNARU și juniorii crescuți de antrenorul Florin PAVEL, cum ar fi: Gabriel IANCU, Laurențiu GHEORMESCU, Costin DUMITRU, Marian DUMITRU, Cristian BADEA, Robert EPURE si Alin CHIVU.

Pentru această partidă, ultima oficială din acest an, a echipei de seniori, se vor folosi mingiile nike oficiale, dăruite cu drag de jucătorul Petrolului, Victor ASTAFEI (foto).DSC_9596 Odată cu sosirea atacantului petrolist la Colceag, echipa noastră nu a mai fost învinsă până în acest moment, iar pentru înfăptuirea acestei realizări și-a adus aportul pe lângă jucătorii de câmp, portarul bucureștean Mihai CRĂSNARU!

Juniorii D ai Viitorului, vor participa în luna decembrie la „Sărbătoarea fotbalului juvenil”, turneul de sală aflat la a XXII ediție, ” Cupa Moș Crăciun „. Colceagul va fi la a cincea participare, cea mai bună performanță au realizat-o juniorii din 1998, aceștia calificandu-se în sferturile de finală.

IMG_20141114_152746În luna februarie a anului următor, primarul Gabriel Papainog va susține participarea juniorilor la turneul internațional Brașov Indoor Cup.

Le dorim succes băieților noștri!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s