În ultima etapă a turului de campionat din Liga C, formația noastră a întâlnit AS Dârvari Coslegi pe teren propriu, singura echipa care a smuls un egal liderului seriei, Rapid Sălciile.

Odată cu sosirea portarului bucureștean Mihai CRĂSNARU, se pare ca problemele din poarta Viitorului au fost rezolvate parțial, deoarece la această partidă echipa noastră nu a beneficiat de rezervă pe acest post. Revenind la „recitalul” de goluri care a fost deschis chiar din primul minut de atacantul Vlad FERARIU, acesta realizând hatrick-ul până la finalul partidei. Cu 2 goluri înscrise in poarta oaspeților si nenumărate pase decisive de a marca, cel care conduce în clasamentul golgheterilor Viitorului cu 34 de goluri se află Adrian VLĂSCEANU. Câte un gol până la final au mai reușit pe rând Gabriel IANCU, Robert IORGU și Constantin TĂNASE, cei 3 aflând-se pe locurile fruntașe ale marcatorilor colcigeni. Remarcați s-au făcut toți cei 13 jucători care au evoluat pentru gazde în această partidă, atitudinea pornită din dorința de a câștiga acest meci, a oferit tuturor celor prezenți un spectacol fotbalistic.

Goalkeeper-ul nostru Mihai CRĂSNARU, a reușit să apere un penalti acordat de centralul partidei la finalul meciului, producând bucurie în tabăra noastră. Așadar un cadou de ziua numelui și-au făcut cei doi sărbătoriți, Mihai CRĂSNARU și Gabriel IANCU cu această victorie. Golgheterul Viitorului Adrian VLĂSCEANU (cel care împlinește 29 de ani), cu cele 2 goluri marcate în acest meci,  a atins numărul 100 de reușite din 2007 până în prezent în evoluțiile sale pentru Colceag. Le urăm celor 3 un călduros și sincer „La mulți ani” , multe împliniri și cât mai multe astfel de reușite.

La finalul turului, fundașul împrumutat de la Olimpia Cireșanu Andrei GHIDIA, și-a manifestat dorința de a părăsi formația noastră, mulțumind tuturor pentru experiența trăită alături de „lupișori”. Aceleași mulțumiri i le adresăm și noi pentru profesionalismul, seriozitatea și atitudinea cu care a luptat pentru culorile echipei noastre. Mult succes în viitor!

IMG_20141108_140352Viitorul: Mihai CRĂSNARU – Roberto GEORGESCU, Cristian CRÂNGASU, Dragoș URSEA, Cristian BADEA – Adrian VLĂSCEANU cpt, Gabriel IANCU, Leonard URSEA (Constantin TĂNASE min. 60), Robert IORGU – Vlad FERARIU, Laurențiu GHEORMESCU (Nicolae GAVRILĂ min. 51)

Au marcat: Vlad FERARIU (min. 1, 9, 82), Gabriel IANCU (min. 34), Adrian VLĂSCEANU ( min. 69, 77), Robert IORGU (min. 85), Constantin TĂNASE ( min. 88)

Antrenor: Florin PAVEL

AS Dârvari: Bogdan ION – Eugen ION, Marius GHEORGHE, Alex CHITICARU, Ionut NITĂ – George CHITICARU, Mihai MOȘOIU, Valentin AVRAM, Andrei PÂRVU – George BĂLĂNESCU, Iulian PÂRVU

A marcat: Iulian PÂRVU ( min. 71)

Antrenor: Ionut RADU

IMG_20141108_140345Arbitri: Ionut FLORESCU din Strejnicu, Răzvan MOTOCA din Buda și Eduard ZAMFIR din Boldești

Observator: Constantin PANAIT din Ceptura

Scor final: ViitoruColceag – AS Dârvari Coslegi 8-1 (3-0)

Juniorii B ai Viitorului au pierdut acasă în fața juniorilor de la CS Brazi cu scorul de 4-3. Menționam faptul ca la această partidă,  jumătate din jucătorii noștri au lipsit fără motive întemeiate! In ultima etapă de la Slănic se va decide soarta echipei de juniori, dacă va mai continua în campionat.

Personal țin sa-i mulțumesc unuia dintre părinții juniorilor care ajută frecvent echipa, este vorba de Constantin MOISE, tatăl atacantului Mădălin MOISE.

Reclame

Un răspuns »

  1. Anti-fotbal spune:

    Oricat ar fi de greu,
    Ne facem datoria,
    La bine si rau,
    Traiasca VIITORUL!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s