Bucuria trăită de jucătorii Viitorului la apariţia unuia dintre cei mai iubiţi jucători petrolişti Victor ASTAFEI, i-a eclipsat în partida de pe teren propriu împotriva formaţiei Olimpia Gornet Cricov, pe care au pierdut-o, distanţându-se de fruntea clasamentului, colcigenii situându-se în acest moment, pe poziţia 5.

Importanţa acestui eveniment pentru fotbalul mic din judeţul nostru, a trezit interes pentru presa prahoveană, Cristian DAMIAN prezent la Colceag a relatat în ziarul Prahova, următoarele:

Unul dintre cei mai în formă fotbaliști ai Petrolului, în ultima perioadă, este atacantul Victoraș Astafei, chiar dacă pentru jocul de astăzi, cu Astra Giurgiu, nu este refăcut complet. Autor a trei goluri în campionat și două în Cupa României, în acest sezon, Astafei a ținut să fie prezent la ultimul meci de acasă al formației de Liga C Prahova – Viitorul Colceag sau ”lupișorii galbeni”, așa cum este cunoscută gruparea antrenată de Florin Pavel.
Pe un frig pătrunzător, jucătorul ”galben-albaștrilor” a primit o cupă și un fanion din partea grupării din ultimul eșalon județean, iar la rândul său fotbalistul Petrolului a răsplătit gestul localnicilor cu o pereche de ghete, plus promisiunea că, în cel mai scurt timp, le va oferi mai multe mingii de joc. ”Inițiativa celor de la Colceag este una lăudabilă și am ținut să văd echipa la lucru. Când mă uit la ei îmi aduc aminte de mine, care, până la vârsta de 18 ani, am jucat la Liga a IV-a”, ne-a spus Astafei. Totodată, înaintea partidei de sâmbătă dintre Viitorul Colceag și Olimpia Gornet Cricov, Victoraș (ultimul de pe rândul de jos, de la stânga la dreapta) s-a fotografiat alături de ”lupișorii galbeni”, plecând cu o amintire frumoasă.”DSC_9607

Nu avem cuvinte de mulţumire pentru acest gest din partea unui om de caracter cum am găsit la jucătorul Petrolului, Victoraş ASTAFEI.

În ceea ce priveşte partida pierdută de Viitorul, antrenorul echipei Florin PAVEL şi-a arătat nemulţumirea crizei portarilor în lotul lupişorilor: „ Nu putem găsi un portar pentru echipa mare, problema asta am avut-o dintotdeauna, toti cei care vin la echipă vor să fie atacanţi. Am început antrenamente specifice de portari în toamnă, dar din păcate după începerea şcolii, pentru acest post nu se mai prezintă nimeni la pregătire. La juniori aceeaşi problemă, m-am chinuit cu un junior să-i deprind abilităţile de portar, dar după 2 etape nu a mai venit! Părinţii nu-i îndreaptă către sport, nu au responsabilităţi asupra lor, îi lasă în voia sorţii. Din păcate asta este adevărul la fotbalul de la sat, de aceea am discutat cu Victoraş dacă poate ajunge la noi, pentru a trezi interesul tuturor pentru a pune umărul la promovarea fotbalului prahovean.”DSC_9777

Viitorul: Cosmin NAE – Marian DUMITRU, Andrei GHIDIA, Cristian CRÂNGAŞU, Cristian BADEA – Gabriel IANCU, Adrian VLĂSCEANU, Robert EPURE, Alin CHIVU – Costin TĂNASE cpt, Vlad FERARIU

Rezerve: Laurenţiu GHEORMESCU (39), Nicolae GAVRILĂ, Leonard URSEA (33), Ionuţ NEGREA, Dănuţ IANCU (90), Costin DUMITRU (33)

Antrenor: Florin PAVEL

Au marcat: Costin TĂNASE (min. 41,52), Adrian VLĂSCEANU (61)

Olimpia: Răzvan TOADER – Cristian MOISE, Tiberiu VASILE, Sebastian VASILE, Nicolae TOMA – Ştefan VIZINTEANU, Dorin PLESCARU, Cătălin VINTILĂ, Alex DRAGU – Daniel DRĂGHICI, Nicolae CHIRATCU

Rezerve: Andrei ŞTEFAN, Filip DRĂGHICI, Cristian STAN

Antrenor: Marian TOROIMAN

Au marcat: Sebastian VASILE (20,33), Nicolae TOMA (31,44), Cristian CRÂNGAŞU (46-autogol), Nicolae CHIRATCU (76)

DSC_9723Arbitri: centru Cristi DAMIAN din Slănic

asistent 1: Eduard NEAGU din Poienarii Apostoli

asistent 2: Gabriel ENACHE din Ploieşti

Observator: Mihail BOLGIU din Urlaţi

Veştile pentru partida de sâmbătă din deplasarea de la ocupanta locului 2 Olimpia Cireşanu, nu sunt tocmai bune. Absenţa mai multor jucători titulari din primul 11, motivată prin faptul că sunt la serviciu, ora 14.00 este o oră la care nu pot ajunge foarte mulţi jucători. Altă problemă nerezolvată, va fi în poartă, până la această oră nu s-a găsit o soluţie plauzibilă. Aşadar, cu un lot restrâns, lupişorii vor merge la Mizil pentru a încerca să nu piardă această partidă.

VEZI o GALERIE FOTO amplă de la meci

scris de: Florin Pavel                               foto:Marius Octavian Anghel

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s