Lipsa experienței jucătorilor noștri, dar și schimbările din repriza secundă efectuate de antrenorul echipei Florin Pavel, au dus la nereușita obținerii victoriei în fața Viitorului Iordăcheanu. Lupișorii au condus la pauză cu 3-1, în partea secundă tot ei au înscris pentru 4-1, după acest moment plumbul din picioarele jucătorilor noștri, a atârnat mult mai greu, după ce portarul Cosmin NAE a gafat la o mingie trimisă de la mare distanță, căreia nu i-a apreciat traiectoria înșelătoare.

Viitorul Colceag rămâne pe poziția 4 în clasament și după această rundă, iar pentru următoarea etapă la Speranța Olari, băieții noștri vor merge încrezători, pentru a obține toate cele 3 puncte.IMG_20141004_150151

Viitorul: Cosmin NAE – Andrei GHIDIA, Roberto GEORGESCU, Cristian CRÂNGASU, Cristian BADEA (Marian DUMITRU min.66) – Alin CHIVU (Costin TANASE min.46), Gabriel IANCU, Adrian VLĂSCEANU, Robert EPURE (Adrian IANCU min. 59) – Laurențiu GHEORMESCU (Nicolae GAVRILĂ min.79), Robert IORGU

Au marcat: Laurențiu GHEORMESCU (min.3, 51), Robert IORGU (min.16, 31)

Antrenor: Florin PAVEL

Iordăcheanu: Daniel GRIGORE – Lucian BAGEAC, Ion CARPEN, Mădălin IVANOIU, Laurențiu MOISE (Robert ȘERBAN min.53) – Cătălin RADU, Nicolae CUCULEANU, Cornel SONU, Daniel NEAGU – Viorel CHIVA, Ciprian IOSIF ( Daniel ILIE min.53)

Au marcat: Daniel NEAGU (min. 31, 84), Viorel CHIVA (min. 71), Ion CARPEN (min. 76)

Antrenor: Aurel CONSTANTIN

În ultima fază de joc, centralul partidei Andrei OPREA din Urlați, a refuzat să acorde penalti pentru gazde, atunci când atacantul Robert IORGU, a scăpat spre poartă, fundașul iordăchenilor oprindul printr-un fault din spate, ceea ce ar fi însemnat si cartonașul roșu. Toți cei implicați în acea fază au recunoscut contactul, la fel și cei de pe banca oaspeților, însă cavalerul fluierului a replicat faptul că în ultima fază de joc nu acordă lovitură de pedeapsă. Il credem și noi pe cuvânt, domnia sa fiind la al doilea meci oficial.

Arbitri: centru – Andrei OPREA din Urlați

asistent 1 – C. LEFTER din Urlați

asistent 2 – CHIPAN din Bucov

Observator: Alexandru POPA din Ploiești

Scor final: Viitorul Colceag – Viitorul Iordăcheanu 4-4 (3-1)

Juniorii noștri au întâlnit tot pe teren propriu echipa CSM Câmpina, formație bine conturată cu jucători cu experiență, care s-au impus până la pauză cu 2-0, iar în partea a doua au mai înscris de 4 ori. Căpitanul Viitorului Mădălin MOISE, a reușit dubla în partea secundă a meciului, reducând din handicap prin două pătrunderi pe cont propriu, finalizând cu șuturi violente in poarta adversarilor.La echipa noastră a debutat portarul Adrian IONIȚĂ, îi dorim succes alături de lupișori.IMG_20141004_110151

Viitorul: Adrian IONIȚĂ – Ionut NEGREA, Dănut IANCU, Gabi MAMAIA, Cosmin NEACȘU – Ciprian GHEORGHE, Claudiu MOISE cpt, Nataniel APOSTOL, George ALEXANDRU – Cătălin DUMITRESCU, Alexandru NEDA

Rezerve: Cosmin ILIE, Alberto STANCU, Dan VAMEȘ, Eduard IORDACHE

Antrenor: Florin PAVEL

A marcat: Mădălin MOISE ( min. 53, 61)

CSM Câmpina: Ruben GHEORGHE – Gabriel PETCU, George JULAN, Viorel BANU, Mihai IOSIF – Robert CONSTANTIN, Virgil RAJNOVEANU, Alex DUMITRU, Narcis ȚÂNTARU – Alex BADEA, Ionut SOLDAN

Rezerve: Andrei RICHEA, Ionut DIMA, Cristian CATRINA, Sergiu GORAN

Antrenor: Robert STOICA

Au marcat: Robert CONSTANTIN (min. 5), Narcis ȚÂNTARU (min.25), Gabriel PETCU (min. 45, 80+2), Ionut SOLDAN (min. 57, 58)

Arbitri: centru Dumitru ZAHIU din Bălțești

asistent 1: Adrian ROMAN din Tomșani

asistent 2: Valentin DEDIU din Pantazi

Scor final: Viitorul Colceag – CSM Câmpina 2-6 (0-2)

În etapa următoare, juniorii Viitorului se vor deplasa la CSM II Ploiești, pentru a susține meciul ce va avea loc pe stadionul Petrotrans, sâmbătă 11 octombrie de la ora 9:00 si va conta pentru etapa 7 din campionat.

Reclame

4 răspunsuri »

 1. mihai spune:

  Sunt mai multe lucruri care au dus la aceasta remiza, printre care alcătuirea primului 11, schimbarile din a2a repriza, atitudinea fata de unii jucatori (unii privilegiați, alti certați făra motiv), lipsa consistentei in joc. Observ ca il invinovatiti in pare parte pe portar ptr remiză, ca a greșit la acel gol. Dar de ce nu menționați si acele parade ale sale? Sau ca unii jucători nu au fost in stare sa bage mingea in poarta din 2 metri sau din coltul careului mic sau ca au avut nenumărate ocazii cu care s-au jucat sau ca erau mai preocupati sa dribleze, sa aibe propriul joc in loc sa mărească avantajul echipei? Iar arbitri nu au mâncat victoria, poate chiar v-au salvat ptr ca in ultimele minute, înainte de acea faza un jucător al gazdelor a comite henț in careu dar nu s-a dictat nimic. Si ca tot veni vorba de arbitrii, când nu ați tipat la unii jucatori (lucru care poate i-a descurajat) ați tipat la arbitri cerând galben la orice fault al oaspetilor. E mai bine ca fiecare sa își vadă de treaba lui, ei sa arbitreze si dvs sa aranjați echipa in teren, ptr ca in ultimul timp insistați pe anumiți jucători care nu dau randament, ba chiar trag echipa in jos. De ce anumiți jucători au parte de tratament preferențial? Cred ca știți mai bine la cine ma refer. Eu cred ca trebuie sa va asumați si infrangerile. Nu mai cautati vinovați. Nu vad prea bine viitorul echipei care și-a pierdut identitatea, echipa nu mai este unita, fiecare face ce vrea in teren. Nu va puteti impune in fata tuturor jucatorilor. Ii amenintati cu scoaterea de pe teren doar pe cei mici, cărora nu le-ați simți lipsa. Aveți curaj sa spuneți asta si celor mai mari???

  • lupulgalben spune:

   După cum ai citit in articol, vina mi-am asumat-o. Nu-ți pot da raspuns intr-un comentariu scurt, exact la toate problemele pe care tu le vezi dintr-un anumit unghi. Ma poți întreba in vestiar si îți voi acorda toate datele care te frământa, detaliat, dar după cum știi aici avem un blog liber, necenzurat, voi da cateva explicații cititorilor, nu tie personal, pentru ca tu știi exact cum stau lucrurile.
   1. Primul 11 este după părerea mea cel mai in forma, iar in componenta sa se afla foarte multi juniori si tineri, nu stiu de unde răutatea atunci când afirmi ca folosesc jucători mai in vârstă. In acest prim 11, doar 2 sunt de 28, respectiv 29 ani. Daca si la vârstă asta sunt bătrâni…
   2. Schimbarile, da sunt de acord cu tine, îmi asum responsabilitatea pentru ele, dar daca nici la 4-1 nu introduci rezervele de pe banca tehnica, atunci chiar ca se ajunge la vorba ta cu „privilegiații”.
   3. „Țipatul la unii dintre jucători,” scuza-ma că-ți spun, niciunul nu cred ca a „fost trecut cu vederea” fara să-i fac vreo observație sau indicație mai răstită cei drept, deoarece nu aud, spun ei. Nu stiu ce te deranjează personal acest lucru, numai daca ai fi din lot te-aș înțelege!
   4.” Lipsa consistentei in joc”, e o fraza pe care o aud mereu la antrenorul secund al echipei. Cum sa ai consistență fara ANTRENAMENT? Lipsa de la antrenamente ale jucătorilor nu au cum sa creeze automatisme si multe altele, cum ar fi relația de joc, spirit de echipa, faze fixe chiar si simplele preluări ale balonului in regim de viteza. Daca nu stăpânești cele doua elemente tehnice, la perfectie, preluarea si pasa, nu poți avea siguranță, si degajezi haotic (bufa), pentru a scăpa de balon. Sunt foarte multe aspecte pe care încep sa cred ca le știi foarte bine. Afirmațiile pe care le-am făcut imediat după meci sunt cuvintele pe care mi le reproșezi ca si cum nu mi-aș fi asumat responsabilitatea.
   5. Pe portar nu-l învinovățesc mai mult decât au facut-o unii dintre jucători, eu chiar i-am luat apărarea, daca nici eu nu-l înțeleg, atunci cine. Am spus ca momentul „plumbului in picioare” asupra jucătorilor noștri, a fost acea ieșire hazardata pe sub balon, e normal când un portar ia un astfel de gol sa creeze putina nesiguranță in apărare, cine l-a condamnat! Am mai spus de vina vre-unui alt gol primit? Subiectivismul tau îmi ridica niste semne de întrebare la care cred ca deja le stiu răspunsul.
   Reproșul celor care nu înscriu, nu trebuie sa-l fac public, acest lucru il fac in vestiar, dar nu înțeleg de ce nu întrebi direct. Nu ar fi mult mai bine, daca tii la binele echipei si NU VREI SA BAGI ZANZANIE, in ce a mai rămas din această formație? Daca totuși vrei sa ajuți, vino si pune umărul la ce înseamnă construcția unei mișcări fotbalistice la tara, fara ajutor prea mare, sa vezi ce înseamnă munca de jos, instruirea juniorilor de la cele mai fragede vârste!
   Din respect pentru ca ne urmărești cat si pentru cititorii noștri îți voi raspunde si la următoarele nelămuriri, zic eu ” copilarisme”.
   6.”Tratament preferențial”, nu are nici-un jucător, nici macar antrenorul secund, care totuși ma ajuta. Daca știi tu dă-mi exemple să-ți voi raspunde. „Pe cei mici ii amenint cu schimbarea”, ce vrei să-i bat? Scuza-ma că-ți spun ești puțin cam departe de fenomen!
   Cat despre arbitrii, ce am reproșat? Faptul ca nu a dat penalti in ultima faza? Pai, tocmai am spus ca nu-l învinovățesc, acelea au fost vorbele lui. Chiar le-am spus jucătorilor ca jocul s-a terminat, trebuiau sa înscrie ei prin nenumăratele ocazii avute! Mulțumit? Am spus la început ca voi raspunde cititorilor si nu tie personal, dar citind frazele incriminatorii, am simțit nevoia să-ți răspund!
   Viitorul nu este atât de negru pe cat il prezici tu, numai un răuvoitor, nu vede faptul ca echipa joaca bine, dar mai trebuie lucrat, echipa este foarte tânără, va creste de la meci la meci, odată cu portarul pe care-l avem. Iar la ultima întrebare, prefer să-ți răspund la vestiar daca ne mai întâlnim! Chiar nu pot dezvălui secretul in totalitate al echipei!
   Iar pentru cei care ne urmăresc, le spun un singur lucru: aveți răbdare, vor veni si alti jucători din spate care acum joaca in campionatul de juniori. O munca asidua, fara compromisuri, fara prea mare ajutor financiar, o sa va răsplătească pe voi cei care sunteți alaturi de noi, la bine si la greu. E ușor sa arunci cu noroi in munca benevola a unora, fara ca macar să-ți pese de viitorul echipei, dar spun eu, ia vino si stai in ploaie si arșiță pe terenul de fotbal sa crești niste copii, atunci vei avea respectul meu! Daca te ascunzi după un pseudonim, arunci cu noroi, fara sa fi bărbat sa ieși in fata, sa încercam sa îndreptam lucrurile, eu spun ca ești un „las”.

 2. mihai spune:

  In primul rand nu vreau sa stric atmosfera din jurul echipei. Sunt lucruri cu care nu sunt de acord. Poate ca nu stiu toate lucrurile de la echipa dar tratament preferențial au unii jucatori. Sunt 2-3 jucători pe care nu i-ai fi scos de pe teren niciodată chiar daca au jucat doar ptr ei. Iti admir curajul de a juca cu juniori doar ca atitudinea dvs fata de ei in anumite momente a făcut sa ii demoralizeze. Ar trebui încurajați mai mult.
  Stiu ce înseamnă lipsa antrenamentelor. Acest lucru își spune cuvântul si la voi la echipa se simte acest lucru. Anul trecut când am fost adversari echipa era mai bine pusa la punct. Si era mai multa disciplina. Nu stiu când o sa mai vad un meci al vostru dar mi-ar placea sa vad daca reușiți sa schimbati ceva.
  Aveți dreptate, echipa a jucat si bine in anumite momente, mai ales in prima repriza. Dar ați avut si 2-3 jucători care nu au mai dat randament in a2a parte a jocului si ati jucat fara ei. Aici nu va inteleg de ce ii păstrați in teren. Trag echipa in jos si cred ca demoralizează jucătorii. Sa îți vezi coechipierul ca nu aleargă după o minge sau ca tipa ptr o pasa care nu i-a venit la picior scade moralul mai mult decât sa iei golul acela. Apropo, poate i-ați luat apărarea portarului insa in meci nu s-a văzut. O sa încerc sa mai ajung la alt meci, poate o sa joace bine echipa si o sa am si motive ptr a va felicita, sa nu credeti ca am vrut doar sa încing spiritele. Am vrut doar sa scot in evidenta anumite aspecte ale meciului.

  • lupulgalben spune:

   Scuza-ma pentru răspunsul mai dur la comentariul precedent, dar la cat trag pentru aceste echipe, nu stiu daca reușesc, sa ma calmez in momentul când cineva critica, dar nu știe de fapt realitatea!
   Spune-mi te rog pe banca de rezerve ce jucători erau? Ți-am spus îmi asum responsabilitatea pentru schimbările făcute, dar repet cei care fac parte din lot, nu pot evolua nici la 4-1?
   Cred ca stiu exact la cine te referi, căpitanul echipei Adrian Vlasceanu si fostul căpitan Roberto Georgescu, ti se pare ca nu strig la ei?
   Nu-ți pot da toate detaliile, dar daca ești cine cred eu, ar trebui sa știi faptul ca primul a fost la sfârșit de campionat precedent, pe punctul de a nu mai face parte din lot, iar cel de-al doilea in scădere de forma din campionatul trecut, a pierdut banderola. Altcineva? CRÂNGASU? Si cu el am răbdare…joaca bine pe postul pe care evolueaza in acest moment. Acestia 3? Țânase Costin e mai vechi si Robert Iorgu, care a marcat de 2 ori! La fel si GHEORMESCU. Nu mai vreau sa ma repet, dar știi cați au fost marți la antrenament pe ploaie, de la echipa mare? Doar Epure si Iancu Adrian! Nu poți cere automatisme fara sa exersezi! La acest nivel nu-ți pot impune tie sa te lași de serviciu sa vii la antrenament, intr-adevar sunt alții care din comoditate sau se simt prea buni, nu vin. Cred ca sunt valoroși, fara pregătire e greu sa reziști 90 de minute chiar si la acest nivel! Am intrat in prea multe amănunte care nu fac bine echipei, dar eu va trebui să-i remontez pe băieți sa lupte, nu este nimic pierdut!
   Si ca răspuns la ce mi-ai reproșat ca pe unii ii menajez iar pe alții nu, îți voi raspunde sincer, pentru mine toți cei care fac parte din lotul echipei sunt ca si copiii mei, nu te pot înțelege toți la fel, unii se supăra, alții se simt nedreptățiți, punete in locul meu, trebuiesc împăcați toți, toți sunt egali in fata mea! Discuții vor fi si e normal, nu este lapte si miere la o echipa cu caractere puternice, ca sa lupți si sa fi invingator cu echipa, trebuiesc si astfel de oameni. Eu nu le-am promis juniorilor U 17 ca vor juca titulari la echipa mare, dar unii dintre ei s-au impus si vor fi titulari, dar numai daca confirma meci de meci! Ne trebuiesc si oameni cu experienta in angrenajul echipei, astfel nu vom învăța nimic!
   Viitorul chiar nu il vad sumbru, cine poate tine pasul cu echipa, va merge in continuare, cine nu confirma in șansele pe care i le acord, si așa prea multe recunosc, vor abandona singuri, vin alții din spate care vor sa lupte pentru un scop, nu numai sa spună ca face si el parte din aceasta mica mișcare fotbalistica!
   Sa auzim numai de bine!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s