O zi însorită de toamnă, imbietoare la un fotbal de calitate, duminică 28 septembrie de la ora 11:00, în care echipa noastră a susținut cea de-a 5 a etapă din Liga C, pe terenul formației Vuturul Zănoaga. Până la finalul meciului, Viitorul a ocupat poziția 5 în clasament, iar cu obținerea acestei remize urcă pe locul 4, cu 10 puncte adunate în 5 partide și cu +4 la adevăr, la numai 3 puncte de liderul seriei, Rapid Sălciile.

Colcigenii au deschis scorul prin Costin TĂNASE, revenit la echipă cu o săptămână în urmă, după o pasă filtrantă executată cu finețe de căpitanul echipei Adrian VLĂSCEANU. Tot oaspeții au mărit avantajul până la finalul primei părți, după o lovitură liberă execută perfect prin zidul zănogenilor, de către Gabriel IANCU în min. 31. Scorul la pauză de 2-0 pentru lupișori, a tras un semn de alarmă pentru gazde, care prin atitudine bărbătească verbală și de joc, au reușit să înscrie în min. 70, iar cu 4 minute înainte de final, au reușit egalarea mult dorită.IMG_20140928_110042

Viitorul: Moise HĂPĂU – Andrei GHIDIA, Roberto GEORGESCU, Cristian CRÂNGASU, Cristian BADEA (Nicolae GAVRILĂ min.68), Adrian VLĂSCEANU cpt. Gabriel IANCU, Costin TĂNASE, Robert EPURE (Alin CHIVU min.50) – Laurențiu GHEORMESCU, Nicolae LIȘIȚA (Marian DUMITRU min.44)

Au marcat: Costin TĂNASE (11), Gabriel IANCU (31)

Antrenor: Florin PAVEL

IMG_20140928_110403Vulturul: C-TIN OLTEANU – G. PĂDURARU, D. ZAMFIR, L. VINTILĂ, I. STAN – L. OLTEANU, A. NICHITA, V. STAN, F. PAVEL – F. DUTĂ, M. PĂDURARU (C. GHICA)

A marcat: Laurențiu OLTEANU ( 70, 86)

Antrenor: Florin PAVEL

Arbitri: central – F. BURFATA din Ploiești

asistent 1 – I. NEDELCU

asistent 2 – C. NECHITA

Observator: Laurențiu BERCIU din PloieștiIMG_20140928_110330

Scor final: Vulturul Zănoaga – Viitorul Colceag 2-2 (0-2)

În etapa următoare, Viitorul Colceag va evolua pe teren propriu, sâmbătă 4 octombrie de la ora 15:00, împotriva formației Viitorul Iordăcheanu.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s