Juniorii B s-au deplasat la Poienarii Burchii pentru etapa 5, meci pe care l-au câștigat cu un categoric 6-1, până la pauză băieții noștri au reușit doar 2 goluri și au primit 1. În acest momentmoment, lupișorii se afla după această etapă, pe poziția 9 în clasament.

Mișcări de trupe la Colceag, lotul juniorilor a pierdut fundașul Teodor BAGU, transferat de la Astra, după ce a participat cu echipa noastră la Brașov Junior’s Cup, el manifestându-si dorința de a evolua la As Gorgota, echipă pentru care a reușit să înscrie de 2 ori împotriva Cs Brazi. În schimb,  poarta juniorilor colcigeni v-a fi apărată de golchiperul Cireșanului de numai 14 aniani, Dănut AGURIDA. Tânărul jucator a apărat cu brio de nenumărate ori poarta seniorilor Olimpiei. Îi dorim bun venit și mult succes alături de „haita” lupișorilor!

În etapa viitoare băieții noștri vor primii vizita formației CSM Câmpina, echipă la care evoluează Narcis TÂNTARU, mijlocașul central care a participat alături de Viitorul, la turneul internațional de la Brașov.

IMG_20140927_105239Viitorul: Dănut AGURIDA – Ionut NEGREA, Dănut IANCU, Gabi MAMAIA, Cosmin NEACȘU – Ciprian GHEORGHE, Alberto STANCU, Nataniel APOSTOL, Mădălin MOISE – Eduard IORDACHE cpt, George ALEXANDRU

Rezerve: Cătalin DUMITRESCU, Cosmin ILIE, Alexandru NEDA, Dan VAMEȘ

Au marcat: Alberto STANCU (32), Eduard IORDACHE (38), Alexandru NEDA (42), Gabi MAMAIA (46), Dan VAMEȘ (65), Mădălin MOISE (70)

Antrenor: Florin PAVEL

Știința: Mihai CHELU – Adrian IACOB, Cristian BARBU, Ionut BĂCANU, Marius MARIA – Cătalin PETCU cpt, Dumitru RADU, Andrei BOȚOGAN, Marian PREDA – Teodor STANCIU, Andrei ILIE

Rezerve: I. DRAGOMIR, M. DESPA, C. ARDELEANU, A. GAVRILĂ, G. ALDEA, N. SANDU, I. GHEORGHEIMG_20140927_110326

A marcat: Ionut DRAGOMIR (37)

Antrenor: Eduard FLOREA

Arbitri: centru Alex. CHIOIBASU din Adâncata

asistent 1: L. BACIU din Ploiești

asistent 2: Răzvan ILAȘI din PloieștiIMG_20140927_110720

Scor Final: Știința Poienarii Burchii – Viitorul Colceag 1-6 (1-2)

Echipa de seniori a Viitorului a remizat în deplasare la Vulturul Zănoaga, după ce la pauză a condus cu 2-0. Revenim cu caseta tehnică a partidei!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s