Sâmbătă 2 august, la Săhăteni a avut loc cea de-a şaptea ediţie a Cupei Speranţelor la fotbal juvenil, astraturneu ce a fost organizat de Steaua Săhăteni (pre­şedinte Gabi Dragomir), în strânsă colaborare cu Aso­ciaţia Judeţeană de Fotbal Buzău (preşedinte Pompiliu Coşconea) şi Direcţia Jude­ţeană pentru Sport şi Tineret Buzău (director Romeo Lun­gu). Alături de echipa gazdă, au mai participat: Astra Ploieşti, Rapid Mizil, Voinţa Ciorani, Viitorul Colceag si ar mai fi trebuit să fie prezentă şi Petrolul 95, formaţie condusă de pe bancă de fostul jucător al Petrolului, Ion ŞTEFĂNESCU, „JUP” cum i se mai spunea, dar din păcate în acea dimineaţă se afla în comă din cauza unui atac cerebral, iar până la finalul acestui turneu (a fost ţinut un moment de reculegere), a trecut „în lumea celor drepţi”. Transmitem regrete eterne si sincere condoleanţe familiei îndurerate.

Aşadar, tragerea la sorţi a început fără Petrolul 95, iar Voinţa Ciorani cu un lot mai numeros s-a inscris cu două echipe în cele două grupe:

GRUPA A

Steaua Sahateni

Voinţa Ciorani I

Astra Ploieşti

GRUPA B

Viitorul Colceag

Voinţa Ciorani II

Rapid Mizil

Rezultate:

Voinţa I-Steaua 3-1

Astra-Voinţa I 2-0

Steaua-Astra 1-3

Viitorul Rapid 10-0 (Narcis TANTARU 5, Eduard IORDACHE, 3, Mădălin MOISE , F. PĂDURARU1)

Rapid-Voinţa II 0-4

Voinţa II-Viitorul 1-1 (Daniel VASILE 1 pentru noi)astra 1

FINALA

Astra-Viitorul 1-0 (Alexandru MIHĂILĂ)

Vremea frumoasă, a adunat pe frumoasa arenă din Săhăteni, în jur de 200 spectatori care la finalul competiţiei s-au declarat mulţumiţi de spectacolul fotbalistic oferit de jucătorii celor 6 echipe care au fost repartizate în cele 2 grupe în care s-a jucat după sistemul fiecare cu fiecare, 2 reprize a câte 20 de minute.

O finală spectaculoasă între 2 echipe puternice, pe de-o parte Astra pregătită de Marius MATEI, cel care a folosit următorul lot: Ionuţ Voicu, Liviu Vasile – Cosmin Iancu, Bogdan Drăghici, Antonio Franguloiu, Ştefan Bar­bu, Cătălin Pahonţu, Andrei Mazilu, Alin Lazăr, Eduard Marin, Andrei Udrea, Gabriel Şerban, Paulian Banu, Dragoş Gheorghe, Ionuţ Iancu şi Ionel Mihăilă. De cealaltă parte, antrenorul Florin PAVEL s-a prezentat la această competiţie cu următorii jucători pentru Viitorul: Nicuşor Repezi – Dănuţ Iancu, Ionuţ Negrea, Daniel Vasile, Mădălin Oprea, Teodor Bâgu – Nataniel Apostol, Narcis Tânţaru, Mihai Ilie, Dragoş Şerban – Eduard Iordache, Florin Păduraru şi Mădălin Moise.

Au fost puse în joc premii numeroase: mingii, cupe şi diplome. Pentru mai multe detalii despre această competiţie click pe:

http://www.stradadebuzau.ro/cupa-sperantelor-a-ajuns-la-ploiesti/

 

Cel mai tehnic jucător al turneului (Dragoş Gheorghe – Astra Ploieşti), golgeterul competiţiei (Narcis Ţânţaru – Viitorul Colceag) şi cel mai bun portar (Liviu Vasile – Astra Ploieşti)

VeZI aici O galerie foTO:

 

Tot pe 2 august de la orele 19, la Braşov a avut loc tragerea la sorţi a turneului internaţional Braşov Junior Cup şi a fost transmis live video pe:

http://www.brasovcup.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=537%3Acomponenta-grupele-bjc14-&catid=26%3Aarticole&lang=en

Lupişorii galbeni, vor face parte din Grupa D, alături de următoarele echipe:

FC Braşov

Viitorul Colceag

Concordia Chiajna

Opir Lvov (Ucraina)

Să le urăm succes juniorilor noştri, la prima participare într-un astfel de turneu internaţional! Transportul pentru lupişori va fi asigurată de firma de transport intern şi internaţional pentru orice ocazii, „Victoria-Ovidiu” cu amabilitatea administratorului acesteia Valentin BACIU.

Ultimul test pentru jucătorii noştri va avea loc la Livadea, vineri 8 august de la ora 10:00 împotriva formaţiei, AS Slănic.

FORTZA LUPIŞORII!

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s