Dupa amicalul de saptamana trecuta de la Progresul , in care selectionata ’98 condusa de antrenorul Florin PAVEL, a obtinut victoria cu 5-4 in fata juniorilor ’96 din Draganesti, duminica au intalnit tot in deplasare la Buzau, juniorii U-16 ai Gloriei condusi de fostul atacant Constantin STAN.

Pentru aceasta deplasare, primarul comunei Colceag prezent la eveniment, a tinut sa asigure staful tehnic al Viitorului de sprijinul ce-l va acorda initiativei de a participa la renumitul turneu fotbalistic. Un prim pas facut de dl. Gabriel Papainog, a fost acela de a pune la dispozitia intregului lot si a bancii tehnice, a unui echipament complet, achizitionat de la firma Iany sport, materiale sportive in care sunt incluse mingii de joc, veste pentru banca rezervelor, totul pentru ca echipa noastra sa se prezinte la aceasta competitie fotbalistica, cat mai profesionist. Transportul la meciurile amicale de verificare si pentru Brasov, vor fi asigurate de firma „Victoria Ovidiu” din amabilitatea d-lui Valentin BACIU, administratorul acesteia.

Chiar daca este greu, totusi se poate ca o echipa de juniori din zona rurala sa participe si in alte competitii la nivel national chiar si international daca sunt sprijiniti de parinti, autoritati, oameni care doresc binele copiilor,  etc.

Revin la meciul de duminica de la Gloria Buzau, in care selectionata „lupisorilor galbeni” au lasat o impresie buna, chiar daca la finalul partidei s-au recunoscut invinsi cu 6-4. Constantin STAN a tinut sa precizeze la final: „sunt surprins de acesti copii, mi-au lasat o impresie excelenta, valoric mai buna decat foarte multe echipe din judetul nostru, atacantii lupisorilor mi-au demonstrat calitati deosebite, sunt sigur ca dupa cateva meciuri impreuna si dupa finalizarea lotului existent, vor fi greu de invins, ii voi urmari la Brasov. Am incredere in acesti copii, mai ales ca reprezinta comuna in care m-am nascut, am inteles ca in componenta lotului pe langa cei din Colceag sunt juniori de la Draganesti, Ciorani, Fulga, Mizil, Vadu Sapat, Berceni, deci o selectionata ce vrea sa adune tot ce e mai bun din zona. Le doresc succes pe mai departe!”IMG_20140628_111937

Viitorul: Nicusor REPEZI (Alexandru MINEA) – Daniel VASILE cpt, Danut IANCU, Madalin OPREA, Gabi MAMAIA (Ionut NEGREA) – Florin PETRE, Vlad ENUTA (Vlad IONITA), Cristian NEDELCU, Nataniel APOSTOL (Angel STOICA) – Madalin MOISE, Eduard IORDACHE

Din lot mai face parte mijlocasul Filip MATEI, jucator ce nu a putut fi prezent la acest meci, aflandu-se in vacanta o saptamana.

Au marcat: Madalin MOISE, Eduard IORDACHE, Madalin OPREA, Florin PETRE

Antrenor: Florin PAVEL

Gloria: ANDRIES – SARBU, PATRASCU, GRIBINCEA, DANITOIU – DRAGOMIR, ENE, BARBULESCU, BULETE – F. RADU, CIOBANU

Rezerve: CIUREA, GRIGORE, DRUGEA

Au marcat: BARBULESCU 3, CIUREA 2, F. RADU 1

Antrenor: Constantin STANIMG_20140628_110729

Au mai fost alaturi de echipa noastra primarul Gabriel PAPAINOG, manager team-ul echipei Ionut SOARE, Dan NEDELCU din Ciorani si Alexandru VASILE din Ploiesti, oameni de fotbal si parintii a doi componenti ai lupisorilor.

In vestiarul nostru, antrenorul echipei a premiat inca 3 juniori ai Viitorului, acordandu-le cate un tricou „asics” cu emblema FRF, pentru parcursul de exceptie in campionatul care tocmai s-a incheiat. Este vorba de cei doi atacanti Eduard IORDACHE, Madalin MOISE si fundasul dreapta Ionut NEGREA. Le dorim succes in cariera fotbalistica!IMG_20140628_103740

Urmatoarea partida de verificare se va desfasura la Sahateni, sambata 5 iulie incepand cu orele 11:00. Juniorii nostri vor intalni juniorii 98 ai Stelei din localitate, pentru aceasta intalnire vor mai fi testati 2 sau poate 3 jucatori pentru a definitiva lotul participant.

Cu aceasta ocazie doresc sa multumesc tuturor celor care pun umarul la sprijinirea baietilor nostrii. Pentru prima data Viitorul Colceag va participa la un asemenea turneu important, speram ca nu va fi si ultima. Multumim Primariei Colceag pentru baza logistica asigurata, parintilor care sunt aproape de copiii lor, d-lui Viorel HARVATESCU administratorul firmei Iany Sport, d-lui Valentin BACIU administratorul firmei de transport Victoria Ovidiu si nu in ultimul rand celui care a sustinut ideea participarii inca de la inceput, fostului fotbalist al Colceagului care in prezent lucreaza peste hotare si doreste sa-si pastreze anonimatul. Dumneavoastra va multumim, celor care ne urmariti activitatea si ne incurajati chiar daca nu reusim intotdeauna sa va aducem satisfactiile dorite!

„Lupul Galben” respecta orice parere pro sau contra si va promite faptul ca orice activitate pe care o va intreprinde va fi numai in folosul cresterii performantei sportive a jucatorilor prahoveni!

Fortza Lupisorii!!!

Lasă un comentariu