Participarea la Cupa Moş Crăciun Ediţia XXI, este un prilej de sărbătoare pentru tinerii Viitorului, care s-au angrenat în acestă activitate fotbalistică a comunei Colceag. Copii născuţi după 2001, vor participa pe 22, 23 şi 24 decembrie la acest festin al fotbalului juvenil prahovean, competiţie ce va fi organizată de Ajf Prahova, prin dl prof. Viorel BĂLTĂŢEANU.

„Lupişorii Galbeni”, vor participa după trei ani de pauză, aducând în lotul lor numai un jucător născut în 2001, doi dintre aceştia născuţi în 2002, ceilalţi 2003 şi mai mici. Va fi un prim an de „sacrificiu”, dar viitorul sună bine pentru Colceag, următoarele ediţii nu vor surprinde organizarea acestei competiţii. Sperăm să trezim interesul autorităţilor locale, pentru această ramură a sportului, să fie mai deschişi şi să realizeze faptul că, aceştia sunt tinerii care vor reprezenta viitorul Colceagului.

La Cupa Moş Crăciun, din data de 22 decembrie 2013, din grupa D vor face parte următoarele formaţii: C.S Brazi, Rapid Sălciile, C.S Urlaţi şi Viitorul Colceag. Lotul colcigean a susţinut amicale în perioada de pregătire cu Rapid Sălciile, Podgoria Vadu Săpat şi Astra II Ciorani, de fiecare dată a fost învinsă clar de aceste formaţii. Nu vreau să mă scuz, dar m-am hotătât în ultimul moment să particip la această importantă întrecere sportivă, chiar dacă nu am susţinere, totuşi sper să trezesc interesul celor care conduc destinul fotbalului din această comună.P1240371

A doua veste importantă, spun eu „Colceagul nu s-a mai întâlnit cu aşa ceva”, echipa mare a Viitorului va disputa acasă un amical de lux împotriva formaţiei de Liga 2, Gloria Buzău. Acest lucru a fost înfăptuit cu amabilitatea d-lui Constantin STAN, fostul atacant al Gloriei şi al echipei naţionale a României, cel care a plecat de pe meleagurile colcigene, acum foarte mulţi ani. Partida va avea loc pe data de 15 decembrie 2013, la orele 11:00, sperăm ca acest eveniment  să adune pe această mică şi cochetă arenă din localitate, cât mai multe personalităţi (foto Cătălin ENACHE), care într-adevăr vor să ajute fotbalul din această localitate. Tot atunci, vom testa câteva viitoare achiziţii pentru Colceag, care sperăm noi, vor fi un mare plus pentru noi.Imagine1264

Veştile bune din partea organizatorilor au fost transmise, aştepătăm aceleaşi gânduri din partea tuturor celor care vor ca numele Viitorului să-i reprezinte.

Hai Colceagul! Fortza Viitorul!!!

Reclame

2 răspunsuri »

  1. catalin spune:

    Un sincer BRAVO tuturor celor de la Viitorul Colceag, fie juniori, fie seniori ori conducatori. Daca timpul si serviciul imi vor permite (eu lucrand si sambata), am sa fac tot posibilul sa fiu prezent la meciul cu Gloria Buzau. Momentan, nu stiu daca este cazul sa ma vait pe acest site, am de depasit anumite probleme de sanatate.

  2. Sorel spune:

    Insanatosire grabnica Catalin si te asteptam sa ne onorezi cu prezenta si le urez jucatorilor Viitorului Colceag multa bafta in acest meci! Hai Colceagul!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s