P1230733Demonstraţie de fotbal în partida disputată miercuri, în cel de-al doilea tur al Cupei României Timişoreana, în care colcigenii au întâlnit pe teren propriu, echipa 3 a Astrei Giurgiu, Prahova 2010 Tomşani, pe care au întrecut-o cu scorul de 4-2. Mesajul motivant dinaintea partidei, transmis de către antrenorul gazdelor elevilor săi, a fost înţeles în totalitate şi dorinţa de a câştiga această partidă, a făcut ca jucătorii Viitorului, într-adevăr să intre în teren cu atitudine de învingători, prin determinarea cu care au evoluat. P1230735O partidă frumoasă, tacticizată de către ambele formaţii, până la un moment dat, până când oaspeţii au intrat în criză de timp pentru a egala, acest fapt a dus la jocul pe degajări lungi pe atacanţi fără a se mai construi, gazdele mai pragmatici au avut posesie prin pase repetate, constructive, înscriind câte un gol din actiune, la intervale de 10 minute. Un arbitraj pe măsură efectuat de către brigada condusă la centru de Marcel MARIN, a făcut ca această partidă să se desfăşoare în condiţii excelente, centralul neacordând nici măcar un cartonaş galben.

P1230738Viitorul: Marian STANCU – Roberto GEORGESCU, Cristian CRÂNGAŞU, Robert COMAN, Alexandru PARASCHIV (Marian DUMITRU) – Gabriel IANCU, Costin DUMITRU, Marius FULOP(Robert IORGU), Alexandru NECHIFOR (Nicolae GAVRILĂ) – Adrian VLĂSCEANU cpt, Laurenţiu GHEORMESCU (Răzvan NEACŞU)

Au marcat: Adrian VLĂSCEANU (min. 5), Gabriel IANCU (min. 47, 75), Robert IORGU (min. 85)

Antrenor: Florin PAVEL

Astra III: S. DUŢU cpt. – G.CODIN, R. CONSTANTIN, C. STAN, M. POPA – M. RĂCARU, F. CODIN, D. LEFTER, M.PISICĂ – A.TĂTARU, A.VASILEP1230737

Rezerve: I. CĂPĂŢÂNĂ, F. CĂPĂŢÂNĂ, V.STANCIU, D. ŞTEFAN

Au marcat: Andrei TĂTARU (min.37), Alexandru VASILE (min. 80)

Antrenor: Marius IONIŢĂ

P1230736Arbitri: centru Marcel MARIN din Ploieşti

tuşă 1: Andrei DAN din Ploieşti

tuşă 2: Cristian NICOLESCU din Ploieşti

Observatorul partidei: Constantin CONSTANTINESCU din Ploieşti

Felicitări jucătorilor noştrii, pentru dăruirea cu care au evoluat în această partidă, tuturor celor care au reuşit să fie prezenţi la acest meci, ştiindu-se faptul că ora de disputare 15:30 este o oră în care majoritatea sunt la serviciu. Juniorii care cresc de la meci la meci, şi-au făcut treaba pe posturile pe care au evoluat, fără trac şi încep să capete experienţă, pentru a putea creşte valoric. Menţionăm faptul că la oaspeţii noştrii au evoluat doi foşti juniori care au trecut şi pe la Colceag, este vorba de Dănuţ LEFTER şi Alexandru VASILE

P1230739La această partidă, în care Viitorul a obţinut calificarea în etapa a 3-a, a asistat primarul comunei Gabriel PAPAINOG şi tatăl unui junior al echipei Marian DUMITRU, care ajută pe cât posibil echipa de juniori a Colceagului. Le mulţumim tuturor celor care sunt aproape de noi şi le promitem că vom face totul pentru bunul mers al echipei.

Fortza VIITORUL!!!P1230740

Reclame

Un răspuns »

  1. catalin spune:

    Felicitari, tineti-o tot asa ca este bine. O intrebare pentru d-l primar Papainog, daca se poate: TRIBUNA, CAT ESTE TRIBUNA?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s