Ultimul test de pregătire al echipei din Drăgăneşti, a fost câştigat fără drept de replică în faţa jucătorilor „petrecăreţi” ai Colceagului, după o seară în care au chefuit până aproape de zorii zilei, prin discotecile şi cluburile din vecini. Un scor de care ne este ruşine, 6-0 pentru gazde, nu va rămâne fără repercusiuni asupra celor care nu şi-au apărat corect şansa, făcând deplasarea numai pentru prezenţă. Excluderea din lot va fi probabil soluţia pentru ai lăsa pe băieţi, să-şi vadă de petrecerile nocturne, fără a mai fi obligaţi de a se trezi de dimineaţă, pentru a fi prezenţi la acţiunile Viitorului.P1220524

Lipsa mea de la această partidă, mă face să mă abţin deocamdată să arunc cu acuzaţii, asupra arbitrajului sau cum s-au plâns jucătorii noştrii de faptul că au fost trataţi în „bătaie de joc”, însă îi acuz pe unii dintre colcigeni de indisciplină, iar din surse sigure am aflat că au fost foarte „obosiţi” după o noapte foarte agitată prin cluburi. Ţin să-i asigur pe această cale, măsurile care vor fi luate în următoarele 2-3 zile se vor comunica pentru a putea finaliza componenţa lotului, iar cei care vin la această echipă pentru „vedetisme”, să-şi caute altă locaţie, acolo unde vor fi acceptaţi.

Într-adevăr, nu aşteptam prea multe de la această partidă, deoarece din tabăra noastră au lipsit 6 titulari, Progresul în schimb s-au reunit pentru ultimul test înainte de începerea campionatului, dar neputinţa unor jucători s-a transformat în nemulţumiri.
P1220648

Viitorul: I. MANOLACHE – C. CRÂNGAŞU, R. GEORGESCU, I. MARIN, D.URSEA – M. FULOP (R.MIHALACHE), N.GAVRILĂ, C. DUMITRU (A. PARASCHIV), G. IANCU – M. STANCU, R. IORGU

Antrenor secund: Nicolae GAVRILĂ

Vă vom ţine la curent cu componenţa lotului finalizat, cu programul competiţional din sezonul următor 2013-2014 şi va urma săptămâna aceasta, duminică 18 august deplasarea la Cricovul Cioceni pentru a susţine primul meci oficial din Cupa României.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s