După câştigarea „Cupei Doar Petrolul”, Colceagul confirmă seria rezultatelor pozitive, în stagiul de pregătire pentru ediţia următoare de campionat. Sâmbătă 27 iulie, la orele 18.30, pe Stadionul „Constantin Stan” din Colceag, Viitorul a primit vizita celor de la Progresul Drăgăneşti, formaţie care evoluează cu rezultate bune în Liga A Prahova.

Cu câteva probleme de lot, cei de la Drăgăneşti s-au comportat bine pe terenul de joc, colcigenii cu noile achiziţii din această vară, au încercat să se impună conducând din min 51 cu scorul de 3-1, oaspeţii până la final au mai marcat de 2 ori şi au restabilit egalitatea pe tabela de marcaj.

P1220526Viitorul: Iulian MANOLACHE(Moise HĂPĂU min. 58) – Roberto GEORGESCU cpt, Cristian CRÂNGAŞU ( Ionuţ MARIN min. 82), Robert MIHALACHE( Alin MANOLACHE min. 46), Robert COMAN( Dragoş URSEA min. 46) – Adrian VLĂSCEANU (Nicolae GAVRILĂ min. 80), Gabriel IANCU, Leonard URSEA ( Marius FULOP min. 66), Costin TĂNASE (Alex. PARASCHIV min 73) – Iorgu ROBERT, Costin DUMITRU( Laurenţiu GHEORMESCU min. 46)

Antrenor: Florin PAVEL

Au marcat: Robert IORGU ( min 21), Leonard URSEA ( min.46), Laurenţiu GHEORMESCU ( min. 51)

P1220524Progresul: Ştefan BARBU – Iulian VASILE, Marius MATEI, Florin MIHAI, Alex SAVU – Adrian ALEXANDRU, Marian SAVU, Mădălin IONIŢĂ, Georgian IORDACHE – Georgian ENE, Ştefan ALEXANDRU. Rezerve: Daniel ROTARU, Denis ENE, Mihai ENE.

Antrenor: Daniel TOADER

Au marcat: Iulian VASILE ( min. 5), Mădălin IONIŢĂ (min. 52), Marian SAVU ( min. 62)

Arbitru partidei: Georgian DOBRE

„Sunt mulţumit de prestaţia echipei noastre, sunt convins că suntem pe drumul cel bun, sper ca până la începerea campionatului să ajungem la un nivel ridicat şi la pregătirea fizică”, afirmă antrenorul echipei gazdă. Team managerul echipei Ionuţ SOARE, precizează faptul că „ne trebuie mai multă implicare, şi din partea noastră dar şi din partea autorităţilor locale pentru a ne considera cu adevărat o echipă.

„Avem lacune în lotul echipei, şase jucători lipsesc şi nu-i înţeleg, le oferim toate condiţiile pentru a face performanţă,” spune primarul Drăgăneştiului dl. Ion DUMITRACHE, cel care nu lipseşte de la jocurile echipei sale. La rândul său dl. Gheorghe NICULESCU, precizează că „trebuie să reîntregim lotul cât mai repede, timpul este foarte scurt până la începerea campionatului”.

Ne vom întâlni pentru dubla amicalului, pe terenul oaspeţilor noştri, duminică 11 august, cu începere de la ora 11:00.P1220529

Viitorul Colceag – Progresul Drăgăneşti 3-3

„Atunci când ataci , nu eşti la fel de obosit ca atunci când eşti fugărit.”
Kyle Rote Jr.

Reclame

2 răspunsuri »

  1. Sorel spune:

    Felicitari baieti. a fost un joc foarte frumos si ati reusit doar un egal de si ii conduceati cu 3-1, dar tinand cont ca se afla cu 2 ligi mai sus ca voi este foarte bine, tineti-o tot asa. se vad rezultatele, s-a format o echipa buna dar trebuie mai multa implicare si din partea jucatorilor dar si din partea autoritatilor locale.sunt atatia oameni platiti de primarie care ar fi putut face curat pe terenul de fotbal, nu sa vina D-l antrenor sa stea toata ziua sa stranga gazonul tuns. degeaba unii prea se implica si altii de loc.si in plus de asta, vreau sa vad mai multa seriozitate din partea jucatorilor Colcigeni , aici ma refer la cei care locuiesc in Colceag si Inotesti sa vina la antrenament cum o fac cei de la Ploiesti care pierd timp pe drum si cheltuiesc bani si cei din zona nu vin, asa vor ei performanta??? se vede echipa, s-a format si trebuie ca acest an sa promovati, dati dovada de seriozitate si va iesi totul bine.
    Hai Viitorul Colceag!!!

  2. Marius Tudorache spune:

    Formula de fundasi a fost perfecta si asa cum trebuia utilizata de mult timp. Echipa avem, de implicat ne implicam si la antrenamente si la meci, mai ramane din partea asa zis-ului primar sa ofere conditii si posibilitati. In fiecare an se ofera sume de bani din partea Guvernului Romaniei pentru Sport si Educatie. Nu sunt mari cheltuielile pentru arbitrii, ingrijirea terenului si eventual dupa meci o berica sau un gratarel. Am inteles ca acest om, este primar peste 4 sate(Colceag,Valcele,Inotesti si Parepa) are 3 magazine, proprietati imobiliare si masini. Cu alte cuvinte bani sunt, dar noi ca echipa nu prezentam un interes de imbogatire pentru primar(daca da un ban pentru noi nu trebuie sa se gandeasca ca o sa scoata pe alta parte), ci ar trebui sa fim in gandirea primarului un sprijin pentru consatenii lui care fac eforturi sa duc numele Colceagului cat mai sus….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s