Nu există un prilej mai bun pentru a relua pregătirile pentru sezonul viitor, decât printr-un turneu organizat de A.C.S. Iany Sport Ploiești, în care se vor „duela” patru echipe prahovene, care susțin necondiționat echipa fanion a județului, Petrolul Ploiești. Printre protagonistele acestei întreceri sportive, se numără și Viitorul Colceag care, prin amabilitatea d-lui Ionuț Daniel Stănescu, sufletul echipei ploieștene (fosta San Sar Malu Roșu), au fost invitați la această sărbătoare fotbalistică, sâmbătă 13 iulie 2013, pe stadionul de la „ refractare” din Pleașa. Se vor înfrunta pe terenul de joc, echipe din eșaloane diferite ca Progresul Bucov,progresul bucov às pleasaA.S. Pleașa și formația organizatoare, C.S. Yany Sport Ploiești. Denumirea acestei întreceri sportive „ Cupa Doar Petrolul”, a fost dată din respect pentru culorile galben-albastre, cu acordul tuturor participanților de la cea de-a treia ediție, până acum numindu-se „Cupa Prieteniei”, sperăm noi să fie un început bun pentru acest turneu, și să continue foarte mulți ani de aici înainte.San-Sar-mic

Premiile puse în joc sunt din partea firmei organizatoare, Iany Sport oferă premii celor mai buni, enumerăm aici locul 1, golgheterul turneului, celui mai bun jucător, celui mai bun portar și nenumărate premii în mingii oferite echipelor participante, precum și susținerea arbitrajului.

Așadar, mulțumim pentru invitația adresată din partea oficialilor echipei gazdă, încercăm să atragem atenția celor implicați în fotbalul superior faptul că, sunt echipe de eșaloane inferioare, care se comportă exemplar și pot lansa talente pentru echipa reprezentativă a județului. P1220201

Vom reveni cu amănunte despre acest turneu, sperăm să ne ridicăm la nivelul așteptărilor, iar suporterii noștri să fie mândrii de echipa „ Lupișorilor Galbeni”.

“Adversitatea face ca unii oameni sa piardă, iar alții să doboare recorduri”– William A. Ward

articol scris de:

Florin PAVEL

Reclame

4 răspunsuri »

 1. Ionut Stanescu spune:

  Multumim mult Florine pentru articol si pentru aprecieri . Sunt convins ca va iesi ceva frumos si care va continua mult timp .

 2. catalin spune:

  Pe data de 25 iulie, cu incepere de la ora 16 30, delegatii echipelor de Liga C judeteana sunt asteptati pe str. Pielari la prima sedinta cu membrii forului suprem, pentru a stabili coordonatele noii editii de campionat, 2013-2014.
  Ca noutate absoluta, presedintele AJF Prahova, Silviu Crangasu, poate fi de-acum felicitat pentru o masura extrem de binevenita in fotbalul judetean, anume eradicarea definitiva a substituirilor de jucatori, cu alte cuvinte „cei care jucau pe fals”. Astfel, in aceasta vara se vor face carnete nou-noute pentru fotbalisti, exact dupa modelul celor de la FRF, in care se vor regasi poza jucatorului, seria si numarul de pe buletin, alaturi de un cod de bare care nu poate fi falsificat si care, prin simpla sa introducere in calculator (baza de date a AJF PH), imediat va duce la aparitia documentatiei de drept a titularului. Toata aceasta operatiune va fi facuta gratuit de catre sefii de pe Pielari. Salutam aceasta initiativa, prin care dispare, efectiv, dreptul de contestatie al unui jucator advers, indiferent de esalonul. Sa ne traiti, dom Crangasu.

  • lupulgalben spune:

   Asteptam această decizie, respect pentru Dl. Silviu Crângașu, deja de la meciul cu A.S Târgșorul Vechi ne-a informat despre această decizie, reamintim tuturor celor care ne urmăresc faptul că, la acea partidă a oprit o legitimație pentru „ substituire”. Sperăm la un fotbal mai curat prin această măsură luată de președintele AJF Prahova.
   Cătălin, te invit alături de noi la acest turneu, să vezi la lucru noua echipă a Viitorului, invitat din partea organizatorilor este și Dl Dragoș Trestioreanu!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s