Robert Mihalache!P1210926
Cu prilejul Zilei Internationale Olimpice, orasul Ploiesti a fost gazda Crosului Municipal ”Ziua Olimpica”.
Evenimentul a fost deschis participantilor de orice varsta si s-a desfasurat pe Bulevardul Independenţei , duminica 23 iunie 2013 unde au participat 300 de concurenti la 3 categorii de varsta.
La categoria peste 18 ani au fost 152 de participanti , dintre care 5 baieti si o fata de la clubul CSS ATELTISM , 20 de jandarmi si jucatorul VIITORULUI COLCEAG pe nume ROBERT MIHALACHE. Acesta concurand ca simplu alergator a fost primul pe distanta de 1,5km , urmand pana la finalul cursei de 3km sa fie depasit de 6 baieti dintre care 5 fiind cei de la Atletism, jucatorul nostru reusind sa salveze doar locul 7.
976763_268346529974193_1133964012_oFelicitari Robert Mihalache si multa bafta in viitor!

scris de Ionut SOARE

Reclame

2 răspunsuri »

  1. Sorel spune:

    Felicitari Robert! iti doresc sa faci performanta la colceag si sa ne faci mandri de tine cum ne-ai facut si la concursul de duminica in care ai luat locul 7 din 152.
    Multa bafta in viitor!

  2. catalin spune:

    BUCURIE LA PUCHENI. Sarbatoare pentru echipa de fotbal Progresul Puchenii Mosneni, care sambata, la ora 13:00, a reusit promovarea in Liga B Prahova. De la ora 11:00, pe arena „Matizol” din Ploiesti, in cel de-al doilea joc de baraj, fata in fata s-au aflat Progr. Puchenii Mosneni si Soimii Apostolache. In cazul unei noi victorii (dupa 3-2 contra celor din Boldesti Gradistea, in primul joc), cei din Pucheni isi acontau primul loc, implicit promovarea. Asa s-a si intamplat, de altfel, la final castig de cauza avand fotbalistii din Puchenii Mosneni, invingatori cu scorul de 5-3. Si de aceasta data, „artizanul” victoriei s-a numit George Mintjala (4 goluri), jucator care desi are un grav handicap de vedere (mai precis un ochi de sticla), si-a purtat coechipierii spre o izbanda asteptata de intreaga comunitate sportiva din Puchenii M. In prima partida, cea cu Progr. Boldesti Gradistea, el inscrisese doua dintre cele trei goluri ale formatiei invingatoare. In urma acestui rezultat, meciul trei al programului, care urma sa se dispute marti, pe aceeasi arena, de la ora 18:00, intre Soimii Apostolache si Progresul Boldesti Gradistea, NU VA MAI AVEA LOC.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s