O partidă frumoasă se anunța cu câteva zile înainte, pe stadionul orasului Mizil, dintre Rapid din localitate și Viitorul Colceag. Partida foarte spectaculoasă, a fost întreținută de valoarea incontestabilă a gazdelor și de dăruirea cu care au luptat jucătorii tineri ai oaspeților. Atmosferă ca la un derby zonal, a fost creată de suporterii ambelor formații, care s-au strâns cu mic cu mare, pentru a urmări la lucru fostele glorii ale județului împotriva unei echipe de tineri foarte talentați.P1210452

Numai că, având toate ingredientele unui meci de calitate, arbitrajul din partea centralului Mihai Safta, (fiul fostului arbitru de Liga 1,  Constantin Safta), în cea de-a doua parte a jocului, a fost defavorizant pentru oaspeți, după părerea multor cunoscători al jocului cu balonul rotund. Am dori, să nu criticăm astfel de prestații ale arbitrilor, în dorința de a nu ne scuza pentru eșecul echipei noastre. Vă relatăm câteva faze ale jocului și deciziile centralului pentru a judeca singuri cele relatate. P1210447

În prima repriză, chiar dacă Viitorul a primit gol în min. 42, dintr-o fază în care fundașul nostru central R. Georgescu, a fost lovit în săritură cu cotul în cap, acesta a rămas pe gazon câteva zeci de secunde, nu-i reproșăm arbitrului că nu a văzut faultul în atac, de altfel prestația lui din prima parte a fost una foarte bună. Numai că, la finalul primei reprize, antrenorul gazdelor Gabriel Cozma a simțit că echipa nu prea rezistă fizic și a început să-i reproșeze centralului „ ce bă, ai venit la noi acum și ne dai cartonașe galbene, vrei să ne îngălbenești?”, și câteva replici mai dure la adresa sa. Vreau să menționez faptul că, mizilenii au primit în prima repriză trei cartonașe galbene pentru intrări foarte dure, atunci când Romeo Dinu a făcut slalom printre fotbaliștii echipei gazdă, oprindu-l printr-un fault dur, asupra ambelor picioare, Laurențiu Gheormescu la rându-i, s-a comportat excepțional și nu a fost oprit decât prin același fault dur, ca și Gabriel Iancu care a fost stopat de nenumărate ori, prin aceleași procedee dure. P1210415Nu doresc să denigrez pe nimeni, acesta este jocul de fotbal, deciziile de ai avertiza au fost luate corect, ca și eliminarea jucătorului nostru Marius Iancu în min 51, care la o repunere a balonului din aut, a intrat la adversar prin alunecare și a creat un precedent de a primi cartonașul galben, pe al doilea încasându-l pentru injurii la adresa cavalerului fluierului. Corectă această decizie, numai că jucătorul oaspeților Gabriel Maftei, le-a adresat injurii suporterilor chiar și arbitrului care se afla lângă el, acest scenariu s-a întâmplat chiar în fața băncii noastre, fără ai acorda nici măcar un cartonaș, doar o discuție amicală.

Dl. observator, Gabriel Notaru „prietenul nostru”, nu știm exact ce le-a recomandat arbitrilor la pauză, dar toți cei prezenți la această partidă, au asistat în partea a doua la o prestație nesatisfăcătoare din partea centralului Safta. Recunoaștem valorile și i-am respectat pe adversarii noștri, mai ales că unul dintre jucătorii Rapidului într-o discuție amicală cu un coechipier, a afirmat faptul că „ ce are arbitru ăsta cu băieții de la Colceag, chiar are ceva cu ei”. Nu am avut polemici și nu cred că am deranjat vreodată pe dl. Safta, doar că spunem noi, a fost presat să greșească în deciziile luate. Tatăl său, Constantin Safta, a stat în tribună chiar deasupra băncii oaspeților și a fost auzit de nenumărate ori, reacționând împotriva deciziilor fiului său.P1210449

La jocul foarte bun al mizilenilor, compensat în a doua parte cu avantajul numeric din minutul 51, cât și din partea centralului, colcigenii au intrat pe teren cu gândul numai la victorie și de a lupta până la capăt, chiar dacă au întâlnit pe terenul de joc o formație bine definită, cu o așezare și tactică bine puse la punct, în spatele acestui fapt stă experiența fostelor glorii ale județului nostru. Până în min 72 au rezistat jucătorii tineri ai Viitorului, chiar cu posibilitatea de a egala printr-un șut la vinclu trimis impecabil de Răzvan Neacșu, portarul gazdelor George AVRAMESCU a prins balonul după care a trebuit să întindă brațele în față pentru a nu ateriza cu el în poartă. Gazdele au trecut de nenumărate ori pe lângă marcarea celui de-al doilea gol, acest fapt s-a concretizat în min. 72 când au adus scorul la 2-0, a urmat un asediu la poarta apărată foarte bine de Iulian Manolache, rapidiștii înscriind de încă 3 ori până la sfârșit. Doresc să felicit portarul Iulian MANOLACHE, pentru paradele frumoase pe care le-a arătat în acțiunea sa de a apăra poarta echipei colcigene, remarcându-se și la penaltiul pe care l-a apărat la scorul de 1-0.P1210499

Scorul final 5-0 pentru Mizil, după părerea multor asistenți prezenți la acest meci, nu este scorul corect din teren, jucătorii noștri chiar au fost lăudați pentru jocul arătat, de nenumărate ori au smuls aplauze din tribunele stadionului orașenesc. Toată echipa Viitorului merită, chiar dacă au pierdut, pentru determinarea cu care au evoluat numai cuvinte de laudă. Cuvinte de laudă adresăm și fotbaliștilor mizileni deoarece, au renăscut spiritul fotbalistic din această zonă a județului, jos pălăria pentru tot ce întreprind pentru fotbalul din orașul Mizil.
P1210523

Suntem împotriva gestului jucătorului nostru, de a protesta arbitrajul pe terenul de joc sau de a adresa injurii la adresa oficialilor.

P1210453Viitorul: Iulian MANOLACHE – Cristian CRÂNGAȘU, Roberto GEORGESCU cpt, Cristian NĂNESCU ( Nicolae GAVRILĂ min. 68), Romeo DINU – Marius FULOP ( Răzvan NEACȘU min. 57), Gabriel IANCU, Laurențiu GHEORMESCU (Eduard IORDACHE min 72) , Marius Iancu – Costin TĂNASE, Marian STANCU (Dragoș URSEA min.52)

Rezerve: Moise HĂPĂU, Marian DUMITRU, Dragoș URSEA, Eduard IORDACHE, Cătălin FLOREA, Nicolae GAVRILĂ, Răzvan NEACȘU

Antrenor: Florin PAVEL

P1210454

Rapid: Mihai AFILIU ( George AVRAMESCU min. 56)-  Ionuț TIȚA, Constantin LAMBĂ cpt., Cristian IACOB, Marius ENE – Constantin TĂNASE (Cornel LAZĂR min.56), Cătălin COSTACHE, Daniel SUDITU, Răzvan GHIDIA – Gabriel MAFTEI, Constantin DUMBRAVĂ (Florin ENE min. 46 ) .

Rezerve: George AVRAMESCU, Cornel LAZĂR, Mădălin ARDELEANU, Cristian BĂLĂCEANU, Ștefan ȘTEFUC, Florin ENE, Săndel ANDREI.

Antrenor: Gabriel COZMA

P1210443Arbitri: centru Mihai SAFTA

tușă 1 Cristian LEFTER

tușă 2 Ionuț NEDELCU

Observator: Traian NOTARU

De precizat ( vezi foto și echipa Rapid), în locul jucătorului  C.DUMBRAVĂ a evoluat  C. GALEȘ (al 3-lea, de la stanga la dreapta, rândul de sus, lângă antrenor) cel care, nu a existat pe foaia de joc.

„Unii oameni cred că fotbalul este o chestiune de viață și de moarte. Sunt foarte dezamăgit de această atitudine.Vă pot asigura că fotbalul este mult , mult mai mult, decât atât.”
Bill Shankly
P1210425
P1210429
P1210515P1210447

P1210536P1210491P1210524

Reclame

19 răspunsuri »

 1. catalin spune:

  Salutare tuturor. Abia acum ati intalnit un adversar cu adevarat redutabil, care se indreapta cu pasi rapizi si siguri acolo unde-i este, de fapt, locul. Scorul final, 5-0, nu trebuie sa dea prea multe comentarii asupra evenimentelor din teren, parerea mea. Este o victorie clara, zdrobitoare. Nu se poate da vina pe eliminarea unui jucator al vostru si nici pe centralul Mihai Safta. Este adevarat, acesta mai „sare calul” din cand in cand, fapt recunoscut si de tatal sau, insa 100% nu cred ca a avut ceva intentionat cu voi. Sarituri cu cotul in cap, in campionatele britanice, sunt la ordinea zilei, ce v-ati face daca v-ar arbitra cavaleri ai fluierului din Peninsula? Sa fim seriosi la acest capitol. Gabi Cozma mai tipa, mai zbiara, chiar si la ai lui, insa nu este o persoana rau intentionata, il cunosc bine si stiu ce spun. Gestul lui Marius Iancu se taxeaza, aici este vorba de mentalitatea jucatorului. Daca deja ai un galben, ciocul mic. Multi nu baga la cap acest aspect si la urmatoarea avertizare pleaca spre vestiar. Nea Traian Notaru observator, ca nu am inteles? La voi scrie Gabriel si nu cunosc vreun Gabriel Notaru. Lamuriti-ma. Gabi Maftei o fi avut vreo rabufnire nervoasa la adresa cuiva din tribuna de la voi, insa nici el nu este genul scandalagiu, departe de el acest lucru. In mod normal, in ultimele 20 de minute, trebuiau sa oboseasca mizilenii, care au o varsta, nu voi, o echipa tanara. Nu este o scuza pentru patru goluri incasate in 20 de minute, clar. Sssssttttt, sincer. Am inteles azi ca Dumbrava nu a putut ajunge in timp util la stadion fiind substituit in primul 11 de Costica Gales, dar ca ati fost anuntati ca este posibila aceasta modificare de start. Nicicum nu cred ca v-a luat pe nepregatite, mi-au precizat oficialii echipei Rapid. In paralel, prestatia voastra, desi neeficienta, a fost remarcata (in unele momente ale jocului, doar) atat de public, cat si de cei de la Mizil. Insa, in opinia lor, „daca tintiti ligi superioare si, mai ales, cu lotul actual, MAI AVETI FOARTE MULT DE MUNCA”. Si, retineti, sunt vorbele catorva dintre jucatorii gazdelor, trecuti pe la numeroase esaloane superioare. Numai bine.

  • lupulgalben spune:

   Nu am nimic de spus despre adversarii nostri, decat cuvinte de lauda, insa arbitrajul din cea de-a doua parte, scuza-ma ca iti spun , intrari de cartonas rosu au fost trei clare, nici macar galben nu a mai scos din buzunar, in prima repriza chiar nu am ce sa-i reprosez chiar daca a mai gresit, nimic de spus suntem oameni si intelegem. La cat de important este pt noi dl observator Traian Notaru, care este un „om deosebit” am omis numele corect. Imi cer scuze daca am suparat pe cineva.

  • bebe spune:

   la Mizil nu ai cum sa bati !!….Zici bine Catalin ,ce zici..

 2. Sorel spune:

  Foarte frumoasa partida de ieri, scorul nu a fost favorabil dar jocul a fost exceptional pentru tinerii Viitorului, iar daca arbitrajul nu dezavantaja Viitorul scorul era altul.de si cu o faza inainte d-nu antrenor Florin Pavel anuntase schimbare, arbitrul tusier Cristi Lefter aratand centralului Safta ca vrea sa faca schimbare acesta nu a facut-o si in faza imediat urmatoare jucatorul care trebuia inlocuit a fost eliminat primind cartonas rosu.
  Mai fac o mentiune la arbitrul central si ma opresc: dupa ce a strigat antrenorul gazdelor la central: ” baaa, deja ne-ai dat 3 galbene la noi acasa, la astia de ce nu le dai?” arbitrul central nu a mai dat nici un galben, de si fiind aproape de faza, jucatorul Gabriel MAFTEI accidentand-ul pe Gabriel Iancu dupa ce jucatorul Viitorului a facut o parada spectaculoasa printre 3 jucatori Rapidisti, tribuna protestand atacul dur, jucatorul Rapidist a inceput sa adreseze injurii suporterilor, arbitrul central i-a adresat doar cateva vorbe.in plus au mai fost cateva faze dure pe care le-au facut cei de la mizil, centralul ne penalizand-ui cu cartonase.de ce la aceasta liga majoritatea arbitrilor arbitreaza dupa cum spun gazdele, de ce??? acest lucru se intampla de fiecare data la Progresul Boldesti Gradistea,arbitri erau pusi sub presiunea gazdelor.
  Inca o mentiune pe care vreau sa o mai fac si ma opresc este: Antrenorul de la Rapid avea in teren in jucator care pe foaie figura cu alt nume, este un caz care s-a intamplat si duminca cand Viitorul a intalnit pe teren propriu Podgoria Vadu Sapat. De ce acesti antrenori fac lucrul asta? vor sa deteste Viitorul, sau ce vor ei sa faca? ce vor sa arate???
  Felicitari Viitorului pentru efortul depus si jocul pe care l-au facut, au jucat foarte bine de si au intalint o echipa bine legata, cu jucatori de valoare si cu o experienta foarte buna!
  Multa bafta in meciul de duminica cu Speranta Olari!
  Hai Colceagul ! ! !

 3. catalin spune:

  Sorele frate, am sa iti raspund eu la cateva dintre dilemele tale, daca imi permiti. Nu am spus ca nu cred ca arbitrul de centru (de altfel unul care primeste numeroase delegari in campionatele judetene) v-a dezavantajat in repriza secunda, insa scorul final spune totul, esti de acord cu mine? Nu stiu de ce, dar mie mi se face parul maciuca cand aud conducatori de club, dupa un meci pierdut peste trei goluri, fraze de genul „ne-au furat arbitrii” ori altele de acest gen. Nu crezi ca pot declara, spre exemplu „am picat in propria capcana”, „i-am subestimat pe adversari”, „ne-au surprins la toate capitolele”, „au fost mai buni, sa recunoastem”, etc? Pentru mine, unul, orice rezultat de la 0-2 in sus echivaleaza cu dezastru. Nu va critic nici de data aceasta, stai linistit, dar stii cum se spune in croitorie: masoara de trei ori si taie o data. De gandit.
  Cu acea schimbare si acel cartonas rosu, am inteles, poate ca ai dreptate, dar atata timp cat un jucator nu constientizeaza ca se afla pe un teren de fotbal, intr-o competitie oficiala de campionat, este 100% vina lui. In viata, orice greseala, fie ea cat de mica, se plateste.
  Daca unul tipa „baaaa, ne-ai dat deja trei cartonase galbene….” nu inseamna ca pune presiune pe arbitru. Centralul trebuie sa judece lucrurile cu obiectivitate, niciodata sa nu se lase intimidat de unii ori altii. Iar daca are valoare, stie el ce are de facut, in continuare. Din pacate, baiatul ex-primarului din Iordacheanu, a prins o zi slaba, in opinia mea, dar cu siguranta se va revansa.
  Intelege si tu, ca si Florin, de altfel, ca Gabi Maftei este un exemplu de om atat pe terenul de joc cat si in afara sa, crede-ma. A jucat chiar si in Liga II a tarii, este un nume in fotbalul prahovean. Probabil contactul cu Gabi Iancu a fost mai dur, insa niciun moment nu cred ca a avut intentia sa il rupa pe fotbalistul colcigean. Ca ar fi adresat anumite injurii cuiva, cred, dar si tu si eu, daca cineva ne raneste in orgoliu, mai avem iesiri necontrolate, recunosti?
  Nu numai la aceasta liga se arbitreaza pro-gazde. Si nu numai la Boldesti Gradistea. Este adevarat, pe langa cel 5% alocat gazdelor, cavalerii fluierului ofera, cu generozitate, 15%, poate chiar 20%. De acord cu tine. Insa Sorele, sa vezi partide de fotbal, de Liga a III-a, deci mult mai sus decat voi, in care oaspetii sunt mielusei in adevaratul sens al cuvantului. Iti dau exemple de orase, localitati, in care arbitrii sunt gazdari pana in maduva oaselor: Gura Humorului, Berca, Nehoiu, Vatra Dornei, Buhusi, Dorohoi, Zlatna, Matasari, Ticleni, Adjud, Motru, Maneciu, Breaza, Sinaia, Urlati (ultimele patru din judetul nostru) si lista ramane deschisa. Pe aceste arene, ca oaspete, numai daca esti fffff bun te impui, altfel nu. Culmea, de ani si ani, FRF nu reuseste sa stopeze acest nedorit fenomen, desi este instiintata de numeroase abateri de la regula, periodic.
  Cu jucatorul echipei Rapid Mizil i-am explicat mai sus lui Florin. Citeste cu atentie si te vei lamuri ce s-a intamplat, de fapt. Acest caz este frecvent si la echipe de esalon superior, care asteapta un jucator sa soseasca si in… ultima secunda de la servici, inscriindu-l pe foaie. Daca apare, tousi, saracul, si nu este trecut nici la rezerve, din pacate, nu poate juca. Daca intra totusi pe terenul de joc, ca schimbare (in timpul partidei), dar nu figura pe raportul de joc, da, aici ar fi fost o problema. M-as bucura sa te fi lamurit complet. Cu respect, Catalin. Bafta in ultima etapa cu Olarii. Apoi, asteptam impreuna vesti bune, din toate directiile. Prietenii stiu de ce.

  • Sorel spune:

   Asa este Catalin, poate a prins o zi slaba arbitrul central, dar acea eliminare i-a demoralizat pe jucatorii nostri, ei fiind mai emotivi, nu sau mai concentrat asa cum au facut-o in prima repriza si un jucator in minus conteaza cand infrunti o echipa cu ucatori mult mai valorosi si experimentati.ar trebuie sa te gandesti la scor ca jucatorul a fost eliminat la 1-0, deci Colcigenii s-au mentinut pana la acea ruptura,foarte adevarat ce ai spus, a spus-o si Forin, merita rosu, nu trebuie sa injuri, chiar daca arbitru ti-a dat un cartonas galben pe care nu il meritai, este decizia lui, suntem oameni si gresim, dar…uneori este greu sa te abtii asa cum nu a facut-o si jucatorul Gazdelor cand i-a injurat pe suporteri.toti ne enervam asa a facut-o si un jucator de la petrolul acum cateva etape, i-a injurat pe unii suporteri, e greu sa te mai abtii mai ales cand iti dai viata pe teren si unii tin sa critice pentru o greseala uni vad doar greselile, dar ce faci bun uita.eu ti-am zis de Progresul ca punea presiune pe erbitri ca de ei stiam, dar nu am cunostintele tale si stiu si de alte echipeiti multumesc mult pentru raspunsuri asta si ca ne scrii pe site ca asa mai invat si eu de la tine!
   Sa ne auzim cu bine!multa bafta!

 4. catalin spune:

  Pana la urma Costica Lamba a jucat titular? Vad ca la voi, in caseta tehnica a partidei, apare in primul 11, dar si ca… rezerva. Aici chiar nu mai inteleg.

 5. gogu spune:

  aceiasi prob ; ne-a furat arbitrii , jucatori pe fals ,echipa noastra joaca bine dar luam 5!!!!!!!!! Bai baieti noi nu vedem ca avem echipa fffff slaba ,cred ca vreti sa nu mai venim la meciuri ,bine ca nu au fost astia de la Mizil si cu aia de la tirgsor de la inceput ca nu stiu cine era pe primul loc sint singurele echipe care joaca fotbal ,poate cu vechea echipa faceam fata mai bine Oricum bafta ca e pacat de teren HAI COLCEAGU

  • lupulgalben spune:

   Avem echipa fffff slaba? Fotbal joaca si Progresul, i-am invins cu 4-0 cand erau pe primul loc, am avut rezultate bunicele cu proprii jucatori, pentru ca nu avem bani sa oferim transport celor care vin sa joace pentru Colceag, stii ceva, intr-un fel ai dreptul sa fi suparat, dar atat putem noi in acest moment, vrei mai mult? doneaza si tu 2 lei la fiecare partida de acasa si o sa putem plati macar transportul unor jucatori mai buni, intr-un an doriti sa amenajam si baza sportiva si vestiare si sa construim echipa, nu doriti cam multe, mai ales ca nu veniti sa faceti munca voluntara pentru aceasta suflare fotbalistica? Nu vad vountari sa de-a cu o pensula de vopsea, sa puna o brazda de gazon, spuneti ca e pacat de teren, nu am ce sa mai spun, criticile le pot aduce oricine, din afara, dar daca spui ca esti suporter si vezi domnule, te-ai deranjat ca ne-a „executat ” Mizilu si Targsoru care intr-adevar cei de la Rapid sunt valorile judetului, si nu mai doresti sa vii la meciuri, e problema ta, eu sincer iti spun ca doua zile dupa infrangere nu-mi revin, pentru ca pun suflet si stiu ce-mi lipseste, dar daca nu sunt bani, ce doresti sa facem?vino cu o solutie…o luam in considerare.

 6. Sorel spune:

  Pfff….lasa-i Florin sa vorbeasca, e usor sa critici, dar de ce nu vin cu solutii? de ce nu vin sa ajute echipa la tusat, cand se tunde gazonul, o fac doar cei din staff si jucatorii, atat??suporterii adevarati sunt alaturi de echipa, la echipele mari de club se platesc bani multi pe bilete, abonamente, aici nici macar 2 lei nu se dau, dar critici….nu mai zic.ei nu stiu ca totul se face cu bani??nu mai fi suparat, stiu, a picat greu aceasta infrangere, dar si echipele mari patesc asta, alte echipe din liga A iau bataie de la ultimele clasate, Viitorul a luat de la o echipa cu jucatori de valoare care au jucat mai sus. nu mai fi suparat, echipa are potential, valoare si talent, vei vedea din toamna!
  Hai Viitorul Colceag!

 7. andrei spune:

  Cataline, sincer ma uimesti pentru ca te contrazici singur..zici ca jucatorul de la echipa Viitorul Colceag a gresit ca a injurat si ca a fost corect ca a primit galben apoi rosu, de acord..dar apoi spui ca nu conteaza faptul ca Gabi Maftei si Gabi Cozma au rabufnit si au avut un comportament neadecvat unui meci de fotbal pentru ca tu ii cunosti si stii ca nu au facut asta din rautate, deci nu au de ce sa primeasca galben…scuza-ma, dar de unde stii ca jucatorul de la Viitorul este un personaj negativ care doreste raul?..parerea mea este ca trebuie sa fim obiectivi..si tu ai spus asta, dar cand vine vorba de tine nu aplici aceleasi reguli si nu mi se pare corect..sa vorbim obiectiv toti daca tot am inceput sa discutam despre meciul asta care pana la urma sigur nu are un scor reprezentativ…si ai spus inca un lucru care nu mi se pare in regula: ca pentru tine daca este un scor mai mare de 0-2 clar cealalta echipa este mult mai slaba si ca nu poti da vina pe arbitaj..parerea mea este ca atunci cand arbitrul te defavorizeaza scade si atitudinea pozitiva a jucatorului..este ceva psihologic: te ambitionezi mai tare cand vezi ca esti atacat, cum au facut si Viitorul de altfel, dar esti si faultat mai mult, iar arbitrul tot nu face nimik..pana cand iti pierzi usor, usor increderea in tine si chiar daca continui sa lupti nu e tot atat de eficienta ca atunci cand ai dat deja un gol si prinzi putere

 8. gogu spune:

  scaze daca am deranjat dar contribui si eu financiar la aceasata echipa prin taxe si inpozite ca nu poate fara noi d-l Gabrie sau nea Tache ,si avem tot dreptul sa vorbim Sint de acord cu voi ca munciti mult dar cind citesc pe facebook ce scrieti ma uimesc,hai sa fim adevarati avem echipa subtire. Ati adus un antrenor Vili),. Ca sal dati afara .De ce ? Cind stiati ca asta e valuarea lotului lati dat afara omu nu stiu ce bani lua dar se zbateacu ce avea dar se vede ca va deranjat , lati facut de ris Va apreciez ce faceti dar fiti obiectivi atit putem fara jucatorii de la (FOSTA ECHIPA )

 9. catalin spune:

  Salut Andrei, nu stiu cine esti, dar iti raspund cu mare placere. Am vazut ca nu te certi cu mine, ci iti exprimi doar un anumit punct de vedere, absolut firesc. Incearca sa te concentrezi la ce iti scriu, pentru a nu mai avea neclaritati, ulterior, bine? Asadar, le iau de la inceput.
  1. N-am inteles cu ce te-am uimit si, mai ales de ce ma contrazic singur, desi am citit frazele tale de trei ori, pe bune. Iti spuneam ca jucatorul Colceagului a luat doua „galbene” pentru diferite abateri, cf cu regulamentul in vigoare, da? Ca mentalitatea lui, dupa ce l-a luat pe primul, este paguboasa, este strict problema lui. NU AM AFIRMAT ca Gabi Maftei sau Gabi Cozma (pe care tu chiar nu cred ca ii cunosti in viata de zi cu zi, unul dintre ei lucrand in cadrul Politiei) nu meritau cartonase galbene pentru gesturile lor, insa nu eu am fost arbitru de centru la acea partida. Am mentionat CA AMBII NU AU FACUT CE AU FACUT CU INTENTIE, atata tot. Orice om are iesiri nervoase, la un moment dat. Este diferenta intre ce am scris eu si cum ai interpretat tu frazele respective. Daca citeai mai cu atentie, iti dadeai seama.
  2. NU AM AFIRMAT CA JUCATORUL ELIMINAT AL VIITORULUI ESTE UN PERSONAJ NEGATIV. Insa orice abatere de la regulament, pe un teren de fotbal, intr-o competitie oficiala a AJF PH se plateste.
  3. NU AM AFIRMAT CA ARBITRUL NU V-A DEFAVORIZAT, poate asa este, insa pentru mine, chiar daca nu am fost la meci, rezultatul final spune totul. Cat sa va fure, fratilor, acum sincer? Hai un gol, hai doua, hai trei, dar cinci? Sa fim seriosi, Andrei. Si observ ca este deja a treia voastra deplasare in care va simtititi furati de arbitru. Sa iti spun ceva. La meciul vazut de mine, acasa la voi cu Tg. Vechi, pe langa eliminarea lui Ursea, mai puteau fi dati afara doi jucatori de la voi, unul pentru atac violent la centrul terenului, cu ambele picioare in fata (am uitat numele jucatorului) iar al doilea pentru comportament jignitor la adresa adversarului, plus mana in gatul acestuia(Costin Tanase: „bai bulangiule…..”, printre cuvintele sale).
  4. Repet, pt mine, orice scor de la 0-2 in sus, da-mi voie sa imi mentin parerea, reprezinta un dezastru. Ultimele fraze ale tale, cu ATITUDINEA, fata de anumite decizii ale arbitrilor, da-mi voi sa nu fiu deloc de acord cu tine. Nene, daca ai echipa, nu te fura nici dracu, bati pe valoare. Stii cate persoane intalnesc eu lunar care se plang ca i-au furat arbitrii? Fara numar, vorba manelistilor, crede-ma. Stii totusi ce am vrut eu sa va spun? Ca este inadmisibil ca in ultimele 20 de minute sa iei patru „boabe” de la o echipa pe „pensionari”, fara sa jignesc pe cineva de la Rapid. Sunteti tineri, daca aveti valoare, in 20 de minute, ii puteati egala, ca adversarii cedeaza fizic, nu mai pot pe final, gafaie. Culmea, din contra, voi ati mai luat patru. La acest capitol, cu scuzele de rigoare nu pot sa va spun decat… lllllllliniste deplina!
  5. Nu am vrut sa mai adaug acest ultim punct, insa nu m-am putut abtine, fie-mi cu iertare. Stii ce mi-au spus persoane din conducerea Mizilului, ba chiar si cativa dintre jucatorii Rapidului? Imi este si rusine sa scriu, serios. O fac, totusi…. Ca sunteti una dintre cele mai slabe echipe intalnite de ei pana acum si ca, desi multa vreme scorul a stat in 1-0, puteati sa mai incasati o caruta de goluri, in afara celor patru, de la final, daca nu va salva portarul in nenumarate randuri. Sa tin cont de aceste pareri ale unor oameni care, crede-ma, stiu si cunosc cu ce se mananca fotbalul, de ani si ani, sau sa le ignor, Andrei, cum preferi? Cu respect, Catalin.

 10. andrei spune:

  Da, intr-adevar nu ai afirmat ca Gabi Maftei si Gabi Cozma nu meritau cartonase galbene, insa ai spus ca ei nu au facut asta cu rea intentie..ideea era ca nu conteaza daca au facut asta cu rea intentie sau nu, ci daca au gresit sa plateasca toti la fel.
  Cand am spus ca jucatorul eliminat este luat de tine drept un personaj negativ m-am referit la acelasi lucru..prin diferenta pe care ai facut-o intre persoanele pe care le cunosti si stii ca nu ar face asta intentionat si celelalte care nu au o legatura directa cu tine.
  In legatura cu ultimul punct, o echipa de fotbal din cate stiu eu, este alcatuita din 10 jucatori pe terenul propriu-zis si un portar..fiecare are rolul lui in jocul de fotbal si intr-adevar portarul Viitorului si-a facut treaba foarte bine..asta nu este un motiv pentru a spune ca Viitorul a fost salvat de portar, ci portarul si-a facut foarte bine treaba..repet este pur si simplu o parere

 11. catalin spune:

  Ok, Andrei, toate ca tine, nu are rost sa lungim discutia pe aceasta tema. Vreau numai sa fac o precizare pe care tu ori o omiti, ori O OMITI INTENTIONAT. Nu sunt cuvintele mele cele in legatura cu prestatia portarului, CI ALE UNOR OFICIALI SI JUCATORI ai Rapid Mizil. Eu nu am fost la meci, nu ma pot pronunta. Am fost un meci integral acasa, la voi, cu Targsorul Vechi si 20 de minute la Pantazi, de ambele dati Viitorul avand o prestatie nu slaba, ci dezastruoasa, in opinia mea. Si, daca imi permiti, atat tu, cat si ceilalti din anturajul echipei, un sfat: intariti-va serios in aceasta vara, ca si prin sprijinul AJF Prahova, daca veti accede in Liga B, la anul va intoarceti cu siguranta inapoi. Si ar fi mare pacat. Nu credeti? Aaaaaa, si inca ceva. Eu nu ma cunosc numai cu oficialii si jucatorii Rapid Mizil, ci cu multi altii, din peisajul fotbalului prahovean si chiar national. Aproape de la fiecare grupare cu cineva. Nu face anumite afirmatii care, cel putin momentan, te depasesc. Numai bine.

 12. andrei spune:

  Sincer nu omit nimic, pur si simplu, scriind tot ce ti-au spus cei de la Mizil este clar ca intr-o masura mai mica sau mai mare esti de acord cu ei..nu de alta dar o si demonstrezi prin faptul ca spui ca la cele DOAR APROAPE doua meciuri de-ale Viitorului la care ai participat, acestia au jucat dezastruos, dar eu cred ca valoare unei echipe se vede dupa mai multe meciuri..
  Nu am afirmat niciodata ca tu nu ii cunosti pe cei din peisajul fotbalului prahovean,ci faptul ca nu conteaza daca ii cunosti si stii ca nu sunt rau intentionati. Nu trebuie sa-i cunosti ca sa stii cand e bine sa acorzi cartonas si cand nu..Au injurat, foarte bine, cartonas galben, insa trebuie aceeasi regula pentru toti, nu doar pentru oaspeti.
  Eu CRED in potentialul Viitorului Colceag si nu cred ca mai are rost sa continuam..pana la urma Viitorul va demonstra cat de buni sunt, de asta sunt SIGUR.

 13. Cassiani Roberto spune:

  Catalin,in primul rand o persoana care nu a vazut un meci de fotbal nu are cum sa-si dea cu parerea despre acea partida doar din auzite.Sa iti explic eu cum sta treaba,care am fost si sunt in aceasta echipa si la bine si la rau jucand toate meciurile oficiale din campionat.La aceasta partida cu Rapid Mizil eu personal recunosc ca nu aveam cum sa castigam acest meci la cum ne-am prezentat,noi ne-am dorit un rezultat favorabil dar atat am putut,insa chiar daca te numeste Rapid Mizil,Steaua,DInamo,Real,Barcelona si joci cu Viitorul Colceag o echipa mica,nu inseamna ca trebuie sa-ti bati joc.In minutul 42 la o centrare de pe partea drepta eu sar sa resping acea minge,un jucator de la Mizil sare si ma doboara lovindu-ma cu cotul in cap iar din spate alt jucator loveste mingea si inscrie golul de 1-0 (fault clar in atac) si apropo de precizarea ta cu Marea Britanie,se dadea fault si acolo pentru ca jucatorul Mizilului ma lovit pe mine facandu-i loc colegului sau sa poata lovi mingea cu capul.Daca intram la pauza cu scorul de 0-0 altul era meciul in repriza a 2-a.Iar la faza cu eliminarea arbitrul a procedat corect aratandu-i cartonas rosu la injurii adresate lui de catre colegul meu insa la alta faza cand jucatorul cu nr 10 de la Mizil adreseaza injurii arbitrului,acesta din urma nu mai acorda cartonas galben deoarece ar fi fost al doilea si implicit eliminare pentru Rapid Mizil.Fiind o echipa mica fara mare valoare cand vezi ca mai esti si dezavantajata nu mai joci la potential maxim,practic iti toarna plumb in ghete cum se zice,pana si eu care sunt foarte calm am reusit sa ma enervez si sa trimit o minge in tribuna si imi cer scuze pe aceasta cale pentru acel gest.
  Meciul la care tu ne-ai vazut,cel cu As Targsorul Vechi a fost unul dintre cele mai slabe meciuri facute de noi,la fel ca si la Pantazi dar am avut si rezultate foarte bune gen Progresul Boldesti Gradistea 4-0 (Progresul era lider la acel moment fara sa aiva vreo infrangere),CS Brazi Popesti deplasare 0-2(o echipa foarte redutabila care in tur ne administrase un 4-1 pe teren propriu).Tragand linie este un sezon modest facut de noi dar in sezonul viitor avem decat un singur gand si anume LOCUL 1.Sper din tot sufletul ca si in sezonul ce urmeaza sa ramnem in aceeasi serie cu AS Targsorul Vechi,Rapid Mizil ca sa ne luptam pentru locul 1.cu respect capitanul echipei AS Viitorul Colceag Georgescu Cassiani Roberto.

 14. catalin spune:

  Respect si din partea mea, Roberto. 95% sunt de acord cu tine. Am specificat din prima, nu am mai ajuns la meciul de la Mizil, desi imi doream foarte mult, mai ales ca nu ma vazusem de ceva vreme cu cativa buni prieteni ai mei, care joaca acolo, si nu ma feresc sa spun asta. Am discutat telefonic, dupa, este parerea lor despre meci, atat si nimic mai mult. Ce am vazut eu cu ochii mei, este cu totul altceva. Cu cotul in cap poate ai dreptate, dar sunt faze intalnite si in ligile superioare, daramite la ultimul esalon judetean. Corect, ati facut si meciuri bune, cele enumerate de tine si poate altele, nu ma indoiesc. Din pacate pentru tine, sperantele ca veti juca si in urmatorul sezon alaturi de Rapid Mizil si AS Targsorul Vechi sunt nule. Aproape cu siguranta Rapid Mizil va evolua un esalon mai sus, beneficiind de conditii optime de desfasurare a partidelor. Vesti bunicele sunt si in tabara voastra, la fel ca si in cea a CS Brazi Popesti, dar…. ramane totusi un semn de intrebare. Iar daca veti accede, gratie AJF, in Liga B, da-mi voie sa ma indoiesc din toate celulele mele ca va veti bate la locul intai. Stiu ca ai sa te superi, dar hai sa fim realisti si sa ne vedem lungul nasului. Tuturor numai bine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s