Prin amabilitatea d-lui Cătălin Enache, vă vom prezenta un material, despre cum se poate construi pentru fotbalul la nivel comunal, cu bani puțini, baze sportive pe care se pot desfășura partide de nivel superior.teren sintetic Apostolacheteren sintetic A2

„Apostolache, minunat exemplu…

Cand treci prin comuna prahoveana Apostolache nu poti sa nu remarci, printre alele, baza sportiva a echipei locale de fotbal Soimii. Gazon aproape impecabil, cu iarba grasa, de deal, drept, tribune cu scaune, banci de rezerve moderne, cu plexiglas, vestiare, loc de accces pentru masini, tomberoane de gunoi, gard imprejmuitor, toate intr-un cadru natural de exceptie. Culorile asociatiei sportive sunt rosu-albastru, asa cum sunt, acum, plasele portilor, gardul, scaunele de plastic din tribune si bineinteles, echipamentul gruparii gazda, Soimii.

Pe partea cealalta a bazei sportive, cu sprijinul Primariei din localitate, a fost dat in folosinta un teren sintetic de toata admiratia, unde se delecteaza tinerii comunei in week-end. El poate fi inchiriat cu ora, contra unei sume mai mari de bani, sau pe trei ore, contra unei sume ceva mai mici, constand intr-o reducere de 30%. Banii sunt virati in contul Primariei, care, in paralel, reuseste constructia de locuri de joaca pentru copii, leagane, balansoare, topogane, alei, bancute, intr-un centru de vis al comunei.

Un exemplu de urmat pentru toti care iubesc sportul, in general. Nu este greu sa pornesti la drum, TOTUL ESTE NUMAI SA VREI CU ADEVARAT. Atentie colcigeni, se poate si sa nu credeti ca prin costuri uriase.”fotografie1175imprejmuire stad Apost

meci oficial la ApostolacheAșteptăm o reacție din partea autorităților locale, cu un răspuns la întrebarea: Când se vor bucura și locuitorii comunei noastre de asemenea condiții?

 

Reclame

2 răspunsuri »

  1. Sorel spune:

    Foarte frumos! Felicitari autoritatilor din Apostolache!
    PS: Orice se poate, numai daca vrei!

  2. remus span spune:

    mda, nu stiu ce sa zic

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s