După titlul de „cetățean de onoare” al orașului Constanța, acordat de autoritățile locale de la malul mării, handbalistului Laurențiu TOMA, vine rândul autorităților locale colcigene să-și recunoască valorile, care au rădăcini în această comună. Un prim eveniment, s-a desfășurat la începutul returului de campionat, atunci când noua bază a Viitorului Colceag, a primit denumirea fostului atacant, care a bifat 6 selecții la echipa națională de fotbal a României, Constantin Stan.

Al doilea eveniment foarte important pentru localitatea Colceag, va avea loc pe această bază sportivă cochetă, duminică 26 mai 2013, de la ora 10:00. Conducerea echipei de fotbal Viitorul din localitate, reprezentată de Florin Pavel, în colaborare cu Primăria Colceag reprezentată de primarul Gabriel Papainog, vor organiza o festivitate pentru  acordarea titlului ” Cetățean de Onoare” al localității Colceag, în baza ședinței consiliului local, ce a avut loc în această saptamână, celui mai bun handbalist din România, Laurențiu Toma, care în prezent evoluează la HCM Constanța și nelipsit din jocurile echipei reprezentative a țării noastre.laurentiu toma

Vom întâmpina cu bucurie acest eveniment, deoarece asteptăm oameni care prin simplitatea și modestia lor, au demonstrat că pentru a ajunge pe cele mai înalte culmi, trebuie să ai in primul rând un caracter puternic, urmat de  talent și bineînteles perseverență în pregătire. Acest lucru ne-a demonstrat că se poate realiza, președintele AJF Prahova, dl Silviu Crangașu, invitat special la această festivitate, domnia sa confirmând participarea din primul moment în care, i-am prezentat proiectul pe care-l vom desfășura la Colceag.silviu crangasu

Pentru a ne ridica la un nivel cât mai înalt cu pregătirea acestui eveniment, ne vom aduce aportul la organizarea impecabilă, toți cei care suntem implicați în mișcarea sportivă din această comună, cu sprijinul primăriei și al oamenilor de bine, care ne ajută și au înțeles că de la înființarea Viitorului în 2012, vom încerca să ne facem treaba profesionist, pentru a putea face performanță și de a ridica numele localității noastre, cât mai sus în ierarhia valorilor.

Cu această ocazie invităm toți susținătorii noștri, iubitori ai sportului, ziariști, oameni care apreciază sau nu, ceea ce facem pentru comunitate, să ne fie alături, pentru a celebra împreună un moment important pentru numele Colceagului.

Antrenorul echipei Vili Georgescu, va pregăti baieții noștri pentru partida ce va avea loc de la ora 11:00 împotriva formației As Târgsorul Vechi, pentru a încununa cu succes această sărbătoare cu o victorie, prilej cu care veți urmări evoluția jucătorilor noștri, pentru a prinde un loc pe podium, chiar dacă suntem nou înființați. În acest moment, suntem pe locul 5 în clasament, dar pe locul unu de câteva etape la goluri marcate, ceea ce înseamnă că în ediția următoare, ne vom lupta pentru promovare în Liga B.

Mulțumiri tuturor celor care au pus umărul la înfăptuirea acestui moment important pentru comunitate, amintim aici pe delegatul echipei Viitorul Colceag Iulian Coman, manager team Ionuț Soare, antrenorul echipei Vili Georgescu, manager general Florin Pavel, primarul comunei Gabriel Papainog și nu în ultimul rând, presedintelui AJF Prahova, Silviu Crângașu. Totodată îi suntem recunoscători primului sponsor al nostru, celui care ne-a ajutat și a crezut în noi, reprezentantul firmei Stadin Forest, dl. Petre DINU.

În special mulțumim celui care a acceptat invitația noastră și face eforturi suplimentare, să ajungă de la Constanța pentru acest eveniment, consăteanului nostru, campionului României la handbal, golgheterul champions league, d-lui Laurențiu TOMA(foto).toma

După încheierea partidei dintre Petrolul Ploiești și Oțelul Galați, meci contând pentru semifinalele Cupei României, în care echipa noastră a pierdut la limită 1-2, dar s-a calificat în Marea Finală de pe Național Arena, Ionuț Soare și Florin Pavel i-a înmânat fiului golchiperului ploieștean Mircea Bornescu, un fanion cu echipa Viitorul Colceag. Îi dorim fiului său numai împliniri și să ajungă la un nivel cât mai sus în cariera sa.

“Uneori flacăra noastră se stinge, dar este reaprinsă de o scânteie a altuia. Fiecare dintre noi, trebuie sa fie profund recunoscător celor care reaprind flacăra din noi” – Albert Schweitzer

Vă așteptăm cu drag!

Cu respect,

Florin PAVEL

Reclame

4 răspunsuri »

 1. catalin spune:

  Rezultatele complete ale etapei XXV: AS Gura Vadului-VIITORUL COLCEAG 0-4, Viitorul Iordacheanu-AS Dambu 1-4, AS Gherghita-CS Brazi Popesti 0-0, Unirea Petrolul Rafov-Progresul Boldesti Gradistea 5-2, AS Targsorul Vechi-Viitorul Pantazi 3-2, Tineretul Balta Doamnei-Vointa Calugareni 3-0, Podgoria Vadu Sapat-Avantul Boldesti Gradistea 3-1, Rapid Mizil-Speranta Olari 6-0. CLASAMENT LA ZI: 1. AS Gherghita 56 p., 2. Progr. Bold. Gradistea 49 p., 3. CS Brazi Popesti 40 p., 4. AS Gura Vadului 39 p., 5. AS VIITORUL COLCEAG 37 p., 6. Rapid Mizil 34 p., 7. Podgoria Vadu Sapat 34 p., 8. AS Dambu 34 p., 9. Viitorul pantazi 33 p., 10. Speranta Olari 33 p., 11. Avantul Bold. Gradistea 31 p., 12. Unirea Petrolul Rafov 30 p., 13. Viitorul Iordacheanu 28 p., 14. AS Targsorul Vechi 22 p., 15. Tineretul Balta Doamnei 14 p., 16. Vointa Calugareni 12 p.

 2. catalin spune:

  Nicio problema, stai linistit.

 3. Sorel spune:

  Le multumim tuturor ce sunt alaturi de noi si ne ajuta la acest eveniment si asteptam cu drag multi suporteri si sustinatori ai Viitorului Colceag sa ia parte alaturi de noi la acet evemniment importat si le doresc jucatorilor nostri mult succes in meciul cu Targsorul Vechi si sa inscrie cat mai multe goluri! Multa bafta!
  Forta Colceag

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s