Astăzi, la sărbătorirea Sfântului Mare Mucenic Gheorghe purtătorul de biruinţă, Vili Georgescu face un gest plin de milostenie şi recunoştinţă, faţă de oamenii care i s-au alăturat în proiectele sale vizând fotbalul prahovean, nu uită şi le face o bucurie cum numai dânsul ştie să o facă.SAM_0276

În acest ceas de sărbătoare, bucuria i-a fost atribuită d-lui Gheorghe CRÂNGAŞU, omul care i-a fost alături antrenorului de astăzi al Colceagului, atunci când acesta deţinea echipa Tramvaiul Ploieşti. În deplasările din judeţ, posibilitatea transportului jucătorilor era precară, iar acest domn, îşi punea la „bătaie” propriul autoturism. „Ţin minte că la un meci din deplasare, au încăput în Oltcitul cu două uşi, pe care-l deţinea dl Crângaşu, 12 jucători, incredibil dar aşa a fost”, spune plin de regrete dl. Vili. Această problemă cu transportul, a fost întotdeauna un impediment, în calea multor echipe, care vor să joace fotbal.SAM_0280

La Mulţi Ani Domnule Crângaşu, vă dorim şi noi cei de la Viitorul Colceag, suntem alături de dumneavoastră mai ales pentru faptul că ştim prin ce treceţi, sunteţi unul din cei mai vechi oameni aflaţi la dializă, din Romania, mai exact din 1992 şi care suferiţi enorm că nu vă mai puteţi deplasa din cauza unei amputări a piciorului.SAM_0278 Ceea ce ştim cu toţii, este faptul că viaţa a fost nemiloasă cu dumneavoastră, iar momentele grele prin care treceţi sperăm să vi le facă pline de speranţă, fiul dumneavoastră Cristian CRÂNGAŞU, jucătorul echipei noastre, cel care meci de meci îşi arată valoarea pe terenul de joc, constanţa acestuia şi caracterul puternic îl face să fie unul dintre cei mai buni fotbalişti ai noştri.

Cu aceste gânduri frumoase încheiem acest articol iar picătura de bucurie pe care v-a dăruit-o antrenorul echipei, sperăm să vă umple sufletul de bucurie.

Biruinţa Sfântului Gheorghe să vă aducă puterea de a trece peste toate aceste momente grele, biruinţa dumneavoastră deja este recunoscută, pentru că vă luptaţi cu această boală.

SAM_0282Viaţa este o luptă continuă. Cu fiecare zi în plus ne apropiem mai mult de „victorie”.

Reclame

Un răspuns »

  1. catalin spune:

    Multa sanatate domnului Crangasu si felicitari tuturor celor care respecta si tin la astfel de oameni.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s