Săptămâna premergătoare meciului de duminică, 14 aprilie la 0ra 13.00, dintre Viitorul Colceag și A.s. Dâmbu, a început în forță, deoarece în aceste zile au avut loc mai multe evenimente. Unul dintre acestea, este sărbătorirea zilei de naștere în data de 10 aprilie, a domnului Georgică NIȚU,P1200338 patronul restaurantului Caraiman, prieten foarte apropiat al antrenorului echipei noastre, cel care ia înmânat în semn de respect și prietenie o diplomă de recunoaștere pentru bunătatea sa, un fanion al echipei noastre și o cupă ce reprezintă Viitorul Colceag în 2013. Pe această cale, îi urăm La Mulți Ani, sănătate, fericire alături de cei dragi și fenomenul fotbalistic care s-a născut la Colceag, să-i aducă numai bucurii prin victoriile obținute.

La acest eveniment de premiere, au mai participat pe lângă Vili GEORGESCU, fiul acestuia Roberto GEORGESCU, reprezentând lotul de jucători, iar din partea conducerii echipei, Florin PAVEL.P1200343

Tot astăzi, va urma antrenament la ora 18.00 la care vor participa atât jucătorii dar și staful pentru a finaliza detalii privind baza sportivă. Sâmbătă va avea loc a doua ședință de pregătire, pentru a stabili sarcinile de joc pentru meciul de a doua zi.

Duminică, vă așteptăm cu drag pe toți cei care ne urmăriți evoluțiile meci de meci și sunteți alături de noi, să ne urmăriți la lucru pe stadionul „Costică STAN ”, din Colceag. În această zi superbă, am dori să vă dedicăm victoria la primul meci oficial de-acasă, în special și primului sponsor al echipei Viitorul Colceag, cel care duminică pe data de 14 aprilie își serbează ziua de naștere.

”Unii oameni cred că fotbalul este o chestiune de viață și de moarte. Sunt foarte dezamăgit de această atitudine. Vă pot asigura că fotbalul este mult, mult mai mult decât atât.” Bill SHANKLY

P1200342 P1200341 P1200336 P1200335

P1200337

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s