Pentru postul de extremă stânga a fost selecţionat, odată cu înfiinţarea primei echipe de juniori a Colceagului, pentru viteza uimitoare pe care o deţine, uşurinţa cu care aleargă, şutul din alergare precum şi centrările perfecte, îi conferă DSC_3543atuul de a evolua pe banda din stânga. Jucător de picior stâng, este admirat la un meci oficial acasă, împotriva celor de la H.M. Câmpina, de către binecunoscutul fost selecţioner al echipei reprezentative a Românie la fotbal feminin, dl Mircea Hagianu. Dl profesor, deţine o şcoală de fotbal în oraşul Câmpina, ce îi poartă numele, deplasându-se la meciurile juniorilor născuţi în 1994 şi mai mici. Acea partidă, a fost încheiată la egalitate 2-2, Romeo Dinu evoluează ca fundaş stânga, luptă eroic pe toată durata partidei, este depăşit foarte rar, la un singur gol al oaspeţilor, când se creează superioritate numerică şi înscriu, cel de-al doilea gol se marchează dintr-o lovitură liberă de la marginea careului. Am condus pe toată durata partidei până la final, câmpinenii salvează eşecul ce ar fi putut să-i coste. Pe scurt cuvintele d-lui Hagianu la sfârşit au fost” acest copil merită să evolueze mult mai sus, deţine toate calităţile motrice, fizice care ar trebui să le întâlnim la jucătorul de fotbal”. Da acest junior al nostru, deţine foarte multe calităţi, pe lângă viteza impresionantă, forţa de a reveni în joc, dacă este depăşit şi multe altele. La fel ca ceilalţi juniori ai noştri, simplitatea şi modestia sa, seriozitatea şi munca sârguincioasă, îi oferă statutul de titular la echipa Colceagului, sensibilitatea sa,DSC_3546 îl face să se irite în momentele când coechipierii stau cu gura pe el.

Născut în zodia rac, pe 30 iunie 1994 la Mizil, este perseverent în viaţă şi pe terenul de fotbal, chiar dacă uneori influenţat şi de alte persoane, mai dă un pas înapoi. Revine cu forţe proaspete, uimind de fiecare dată cu ambiţia cu care evoluează meci de meci. Are în palmaresul său rezultatele bune, pe care le-a obţinut cu echipa de juniori în campionatele din judeţ, dar şi evoluţia în Liga B Prahova. A evoluat din 2006 pentru As Colceag, 2010 pentru 6 luni împrumutat la Tineretul Tomşani, tot în 2010 din toamnă pentru ŞFEC un campionat întreg, iar din 2012 se alatură tinerilor comunei pentru proiectul ambiţios, care se derulează în comună.

Sporturile preferate pe lângă fotbal, sunt hanbalul pe care îl practică la şcoală, şahul, tenis şi vizionarea cu interes a wrestlingului pe canalele de sport. Echipa de fotbal pe care o susţine este în primul rând, Petrolul Ploieşti şi o oarecare simpatie pentru Steaua. Filmele vizionate mai frecvent, sunt cele de groază şi acţiune, muzica o ascultă cu plăcere pe ritmuri de house şi manele.

Pentru viitorul echipei îşi doreşte ” să fim uniţi, ca echipa să evolueze cât mai bine”  însă, despre ce va urma pentru Romeo( foto dreapta sus), spune” vreau să evoluez cât mai bine pentru Viitorul şi să ajung cât mai departe”.P1190310

Apreciem gândurile foarte pozitive, ca şi al celorlaţi coechipieri, sperăm cum îşi doresc şi ei, să evolueze pentru echipe cât mai valoroase.

 

 

 

 

Reclame

Un răspuns »

  1. catalin spune:

    Bun baiat dupa descriere. Cand activa in Divizia D echipa EdilConst Jandarmii Campina, care isi desfasura meciurile de acasa pe terenul Unitatii de Jandarmi din localitate, antrenor era Mircea Hagianu, unul dintre tehnicienii buni ai judetului. Ulterior a fost cooptat de catre Virgil Guran, actualul patron al CSM Campina, la defuncta Coruna. Apoi a activat in cadrul CCJ al Corunei, dupa desfiintarea acestei grupari creindu-si propria scoala de fotbal, care exista si astazi, SF Mircea Hagianu Campina. Pe mine si domnia sa ne leaga o frumoasa prietenie, de-a lungul timpului.
    Era numai o paranteza la cel care l-a remarcat pe Ionut Romeo Dinu, in acel joc direct dintre echipele de juniori ale Campinei, respectiv Colceagului.
    Romeo, sunt putini jucatori de picior stang valorosi in judetul Prahova, crede-ma ce iti spun eu. Si asta inca de pe vremea mea. Majoritatea sunt dreptaci. Tehnica ta cu piciorul de baza, corelata cu seriozitatea, viteza, ambitia si bunele centrari pe care le efectuezi in careul advers, te scot foarte mult in relief. Stii unde este buba, insa? Ca momentan, desi meriti mult mai mult, joci la cel mai jos nivel judetean, unde ochii care remarca, de regula, sunt destul de putini. Nu dezarma, sunt convins ca va iesi curand soarele si pe ulita ta, cum se spune in popor. Nu mai fi sensibil, nu te mai irita din orice, nu asculta decat criticile pozitive ale conducerii si coechipierilor, in rest pune capul in pamant si fa-te ca nu auzi rautatile unora sau altora. Bafta multa pe viitor, poti ajunge departe, sunt convins.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s