Un fizic impresionant 1,92, în poarta colcigenilor, oferă siguranță coechipierilor și certitudinea că atunci când este prezent între buturi, echipa va câștiga, orice ar fi. Golchiperul Viitorului, datorită serviciului său de alpinist, nu poate fi alături de echipă decât atunci când nu lucrează, jobul său fiind pe primul plan.Iulian MANOLACHE

S-a născut în vara anului 1991 pe 28 iunie la Ploiești, acolo unde cu 3 ani înainte s-a născut și fratele său Alin Manolache(foto 2), de asemeni jucătorul nostru de bază. A început fotbalul cu acte în regulă la numai 15 ani, la echipa mare a Colceagului, în luna august 2006. Evoluează numai pentru comuna noastră, interesul de a-l forma, pentru echipele din Ploiești, a fost în 2008 de antrenorul cu portarii, d-l Mârzea, cel care și-a manifestat interesul de a cizela deprinderile de portar pe care le deține, dar cu condiția să facă naveta de la Colceag la stadionul Prahovei din Bariera București. După cum menționam în articolele precedente, deplasarea este foarte costisitoare, mai ales că antrenamentele sunt aproape zilnice.

A promovat cu echipa A.S. Colceag în Liga B Prahova în 2007, făcându-și datoria în poartă, tânăr fiind, a crescut de la meci la meci, dobândind o experiență covârșitoare. În 2011 când la Colceag nu mai exista decât cealaltă formație locală, apără poarta colcigenilor în campionatul pe teren sintetic de la Chiriță. Poarta pe acest teren s-a dovedit de foarte multe ori ca fiind prea mică pentru atacanții adverși de a înscrie.

Ca hobby „Iulică”, apreciază foarte mult navigarea pe internet, plimbările de orice fel și diverse jocuri de societate. Sporturile preferate, sunt handbalul pe care l-a practicat, dar și cursele de ciclism care i se par interesante. Filmele care îl țin conectat pe tot timpul derulării lor sunt cele de acțiune. Echipa preferată, de la care nu lipsește la meciurile de acasă, este Petrolul Ploiești.P1190113

Începe anul 2013 cu gânduri bune, dorind ca „să promovăm în viitorul apropiat, să facem o echipă la care să predomine concurența pe posturi, să nu mai fie atâtea absențe ca până acum” . La întrebarea ce nu ia placut în turul de campionat la echipă, spune că „sunt neânțelegeri între jucători, trebuie să fim mai uniți ca niciodată”. Pentru viitor speră ca jobul să-i permită cum zice el, „să fiu prezent la toate meciurile Viitorului Colceag, să joc cât mai bine, să ajut echipa și să demonstrăm că trebuie să evoluăm mai sus.”

Acest lucru va fi posibil, numai dacă toți cei care îmbracă tricourile echipei noastre, vor gândi astfel.Îi dorim golchiperului nostru să apere poarta noastră cel puțin la fel de bine cum a făcut-o până acum, să ajungă cât mai sus în ierarhia portarilor, vârsta fragedă permițându-i acest lucru.

Reclame

2 răspunsuri »

  1. catalin spune:

    Serviciul inainte de toate, Iuliane, asa este. Insa nu ar strica daca ai reusi sa obtii invoiri sau sa faci schimb de ture cu alti colegi pentru a fi util echipei sambata sau duminica, la partidele oficiale de campionat. Bafta multa alaturi de Viitorul si poate la anul se va trage la promovare, desi… da-mi voie sa fiu pesimist.

  2. iulian spune:

    o sa incerc sa nu mai lipsesc si sigur la anul promavam

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s