În 1988, pe 19 iulie în maternitatea din Ploiești vine pe lume un băiat ambițios, curajos, care mai târziu îsi va pune în valoare calitățile, pe terenurile de fotbal. Locuiește în Colceag, aproape de terenul de fotbal, acolo unde Viitorul își desfășoară partidele de acasă, acest lucru fiindu-i de mare folos, deoarece timpul liber pe care-l avea pentru joacă, îl fructifica pe acest teren, cochetând cu mingia de la o vârstă foarte fragedă.P1190212

La numai 17 ani, se legitimează la echipa mare a Colceagului, în martie 2005, unde îsi face treaba pe postul de mijlocaș stânga, tânăr fiind în echipă, a așteptat momentul să ocupe postul de titular, acest lucru fiind posibil datorită calitaților sale superioare, atât fizic cât si mental. Jocul bun pe care îl practică, se datorează ușurinței cu care se deplasează în teren, cu pași mari, ” fuleul ”  fiindu-i punctul forte în alergare.P1190212 A fost campion în 2007 cu AS Colceag, atunci când a promovat în Liga B Prahova. Dat fiind faptul că în momentul promovării încă nu implinise 19 ani, la un meci din deplasare de la Progresul Boldești Gradiștea, observatorul partidei d-l Simionescu, fost președinte la Conpet Ploiești, îi apreciază evoluția extraordinară din teren, invitându-l prin antrenorul echipei Mihai VASILE, să susțină probele sportive, pentru a juca la un nivel superior. Datorită bunelor calităti motrice, rezistența, jocul cu mingia și insușirea eficientă a indicațiilor antrenorului, îi conferă toate premizele, pentru a fi selecționat în echipa care anul respectiv, juca în Liga 3. Aproape 4 luni a făcut antrenamente la Conpet, dar neîncadrarea la grupa de juniori cu limita de vârstă, care începea campionatul la ani impari iar pasul mare care trebuia făcut la seniori, fiind costisitor deoarece nu i se asigura transport sau cazare undeva, îl face să renunțe, deoarece naveta de la Colceag la liceu, la Strejnicu  era foarte anevoioasă. Totuși, un pas mare, îl face în Liga A Prahova, la Cs Ceptura unde va evolua din 2007 până în 2010, în anul în care se transferă la Ng Steaua Vilcelele,  deoarece în perioada 2010-2012 la Colceag, numai această echipă, a reprezentat comuna.P1170208

Odată cu înființarea Viitorului, se transferă la Colceag, cu gândul de a reînvia spiritul de odinioară, unde se juca fotbal cu inima, dar și pentru spectatorii care sunt nelipsiți la meciurile echipei. Pentru construcția care se dorește în viitor, evoluează pe mai multe posturi, în funcție de nevoia pe care o are echipa, la fiecare meci în parte. Este un bun coordonator de joc, loveste balonul cu forta, are o constructie atletica ceea ce ii ofera avantajul de a juca si ca fundas central, dar și mijlocaș. A mai participat la Sala Sporturilor, la campionatul pe teren redus,reprezentând comuna cu demnitate, alături de fratele său Iulian MANOLACHE,P1190113 golchiperul colcigenilor, născut în 1991, într-un articol viitor vom reveni cu caracterizarea acestuia.

Alin, are pe lângă fotbal și alte pasiuni precum pescuitul, plimbările în aer liber, mai ales cele montane, îi plac filmele horror și de acțiune, ascultă muzică populară, ușoară românească dar și străină. Își dorește pentru viitorul echipei, ” să completăm lotul de jucători cu fotbaliști valoroși, să terminăm în primele 5-6 echipe, în actuala ediție de campionat, să ne facem cunoscuți cât mai mult, să fim uniți și prezenți la toate meciurile echipei noastre”.

Îi dorim să urce cât mai sus în ierarhiile fotbalistice, atât cu echipa dar și personal, să fie sănătos, să reziste fără accidentări ca pană acum, cu toate că este un jucător care intră decisiv la baloanele adversarilor! LA MULTI ANI!

La Mulți Ani, tuturor celor care poartă numele de Ion!!!

Reclame

Un răspuns »

  1. catalin spune:

    Cunosc ceva din faza cu acel trial al Conpetului. Pacat, puteai urca destul de mult, Aline, insa asa a fost sa fie, nu este o tragedie. Banuiesc ca ti-a prins bine si experienta de la Ceptura, trai-i-ar familia lui Catana. Multa sanatate si la cat mai multe realizari cu Viitorul, poate in editia viitoare de campionat va rasari si soarele in comuna.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s