La Adunarea Generală, din data de 14 decembrie 2012, a Ajf Prahova, la care Colceagul a participat, prin vicepreşedintele asociaţiei Florin Pavel, s-au dezbătut diverse probleme de interes general, unde s-a şi votat pentru a modifica diferite puncte din „STATUTUL ASOCIAŢIEI JUDEŢENE DE FOTBAL”. Pentru constituirea cvorumului, a fost necesara prezenţa a două treimi din totalul celor 129 de asociaţii, din ligile prahovene (A,B şi C), respectiv reprezentanţi a minim 86 de echipe, pentru ca cvorumul sa fie întrunit.

Au fost propuse câteva modificări, unor puncte ale articolelor statutului, unul dintre ele fiind scoaterea din art. 36, aliniat 3, punctul d, care spune că ” au îndeplinit pentru o perioadă de minim 4 ani (mandat neîntrerupt) una din următoarele funcţii: preşedinte AJF/LPF/FRF, vicepreşedinte AJF/LPF/FRF, preşedinte al unei comisii permanente din cadrul AJF/LPF/FRF. Dovada îndeplinirii acestei condiţii se face cu o declaraţie pe propria răspundere, legalizată la notar”. Aşadar s-a votat pentru, cu o majoritate covârşitoare, de asemenea preşedintele Fortunei Brazi, d-l Munteanu şi câţiva susţinători, nu au fost de acord cu art. 13, aliniat 1, punctul f, care prevede că” membrii afiliaţi la Ajf au următoarele obligaţii: să răspundă solitar cu membrii lor individuali în ceea ce priveşte executarea obligaţiilor financiare faţă de FIFA, UEFA, FRF şi AJF, după caz”. Supunându-se la vot corectarea acestui punct, s-a votat împotrivă, la fel cu o majoritate semnificativă. S-au mai discutat şi alte probleme privind returul campionatului, cum ar fi ” în primele 5 etape, arbitrii să confrunte veridicitatea jucătorilor ambelor echipe”, pentru a stopa sau limita folosirea acestora pe fals. O altă problemă de importanţă majoră, a fost dezbatută cu interes pentru limitarea violenţelor asupra arbitrilor şi oficialilor delegaţi la partide, precum şi violenţele din teren, asupra jucătorilor.

AJF Prahova se poate mândri cu faptul că în acest moment, este pe primul loc în ţară, având cei mai mulţi legitimaţi jucători de fotbal, numărul acestora, ridicându-se la 2968, în anul 2012. Juniorii nu fac parte din acest impresionant număr, dar ei îşi aduc aportul pe viitor atunci când, vor face pasul spre seniori. S-au premiat delegaţii cu vechime în sistem, prin acordarea de diplome, de altfel echipa selecţionată a Prahovei,(foto)"Prahova" - amical cu CS Paulesti i-au fost înmânate premii pentru calificarea în primăvara turneului balcanic, ce se va desfăşura în Bulgaria. Alegerea preşedintelui AJF, s-a amânat pentru o dată ulterioară, ce va fi anunţată în prealabil. Profesorul Băltăţeanu, a fost premiat pentru longevitate şi activitatea asiduuă, în cadrul asociaţiei, în organizarea competiţiilor de copii şi juniori prahoveni.

În ceea ce priveşte asociaţia noastră, ne-am adus aportul costituirii cvorumului, votând pentru bunul mers al fotbalului prahovean, cât şi pentru stoparea violenţelor pe terenurile de fotbal. D-l profesor Băltăţeanu şi-a exprimat dorinţa, ca la Viitorul Colceag, în 2013, să se reânfiinţeze măcar o grupă de copii şi juniori, copii sala popestipentru a-şi avea pepiniera proprie, dar şi pentru satisfacţia unor rezultate bune, pe care juniorii le-au mai avut în anii trecuţi. Ceea ce putem promite este faptul că ne vom consulta la începutul anului, după sărbători, cu speranţa că vom găsi resurse pentru a legitima copii în 2013, dar şi pentru a face transferuri, la echipa mare.

Dorim Crăciun Fericit tuturor colaboratorilor, cititorilor noştri, celor care sunt aproape de noi şi doresc binele echipei, tuturor jucătorilor care au evoluat pentru Colceag în acest an, cât şi în trecut.

Reclame

2 răspunsuri »

  1. catalin spune:

    Craciun Fericit tuturor colcigenilor si nu abandonati activitatea sportiva din comuna, indiferent ce ne rezerva anul viitor. Numai bine, casa casa, masa masa. La Multi Ani.

  2. lup galben spune:

    la multii ani si sanatate multa tuturor colcigenilor in special celor iubitori de fotbal

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s