Este nimeni altul, decât fiul binecunoscutului localnic Ion Toma, cel care a înfiintat cu mulţi ani in urmă Viitorul Colceag, fost jucător şi antrenor la această echipă, ia transmis urmaşului său, toate calităţile de care ar avea nevoie un jucător de fotbal, dăruire, curaj, spirit de echipă, prestanţă şi atitudine. Tatăl său ne urmăreşte toate evoluţiile de acasă dar şi din deplasare, simţind că nu se joacă cu atâta dăruire, cum jucătorii de atunci o făceau. Criticile venite din partea sa sunt binevenite, constructive, care vin să completeze motivaţia pe care ar trebui sa o aibe echipa.

„Valy”, cum i se mai spune fundaşului lateral Vasile Viorel TOMA,  este născut în luna decembrie pe 7, în anul 1984, la Mizil. A început să cocheteze cu mingia, din gimnaziu, „în curtea şcolii”, pe stradă şi pe terenurile cu iarbă naturală ale comunei, participând la diverse competiţii, organizate de către şcolile din această zonă a judeţului. Foarte bun atlet, îşi face datoria pe posturile pe care evoluează, chiar dacă înalţimea nu-i este de ajutor, forţa picioarelor cât şi aprecierea traiectoriei balonului, îl face să fie primul la duelurile aeriene. Absenţele de la câteva meciuri din turul campionatului, au fost motivate deoarece a fost accidentat, precum şi din cauza serviciului. Cartonaşul roşu din penultima etapă, atribuit de arbitru pe bună dreptate, pentru un henţ pe linia porţii, dealtfel l-a făcut să lipsească şi din deplasarea de la  Speranţa Olari.

Este căsătorit, fetiţa Andra Andeea de numai 6 luni, îi umple inima de bucurie atunci când ajunge acasă la familie. Alte pasiuni pe care le mai are, sunt călătoriile montane, pescuitul, adoră muzica populară românească şi filmele bune.

A mai evoluat pentru A.S. Colceag, cu care a promovat în 2007 în liga B, a participat în ediţiile următoare de campionat 2008-2009 şi 2009-2010, după care a înterupt activitatea fotbalistică pentru 2 ani, deoarece a plecat în Grecia cu serviciul.  Cât despre viitorul echipei nou înfiinţate la Colceag, Valy spune „aş dori să promovăm la anul iar dacă dorim să urcăm în alte ligi superioare, va trebui să jucam cu ambiţie şi să ne mai întărim cu câţiva jucători mai valoroşi, care au mai mult simţ de răspundere”.

La mulţi ani! pentru ziua de naştere, anul viitor să aduci prin prezenţa ta la echipă, multă determinare, profesionalism, să fi alături de tinerii Colceagului, în demersul nostru de a avea o reprezentativă a comunei pe viitor, cât mai competitivă.

http://www.frf-ajf.ro/prahova/stiri/birou-executiv-ajf-2087.html

Reclame

2 răspunsuri »

  1. catalin spune:

    La Multi Ani si din partea mea, multa sanatate si putere de munca, Viorele. Sa te bucuri de fetita, de sotie si de toti cei dragi. Tatal tau este un om de caracter, care stie ce spune, iar voi, tinerii din comuna, niciodata sa nu uitati ca sfaturile unei persoane in varsta intotdeauna sunt binevenite. Sa ramai la aceasta echipa si impreuna cu tinerii de perspectiva pe care ii ai alaturi, la anul sa incercati promovarea. Cu trei-patru „plombe” in aceasta iarna si alte trei-patru in vara anului viitor, dar neaparat jucatori valorosi si daruiti Viitorului, incercarea moarte n-are, ca in 2007.

  2. catalin spune:

    Din anumite surse, NG Steaua Valcele nu va mai continua returul acestei editii de campionat. Ramane de vazut daca totul este real, procentajul in momentul de fata fiind de 75% adevar.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s