A început să cocheteze cu mingia, de la o vârsta foarte fragedă, atunci când tatăl său Marian GAVRILĂ, a evoluat pentru Viitorul Colceg, aproximativ 20 de ani, extremă dreapta(mijlocaş dreapta), la o echipă care primordial era cuvântul onoare, la meciurile de acasă „nu se capitula” indiferent ce adversar întâlneau.  „Vrică”, poreclă ce a împrumutat-o de la tatăl său, o are inscripţionată pe tricoul său cu numărul 10, tricou ce este purtat cu respect meci de meci. viitorul colceag - viitorul pantazi 4-1 (14)DSC_8141viitorul colceag - viitorul pantazi 4-1 (26)viitorul colceag - viitorul pantazi 4-1 (18)Viorel Nicolae GAVRILĂ

Luna decembrie, îi aduce foarte multe satisfacţii personale, deoarece pe lângă sărbătorile de iarnă, purtându-i numele, Moş Nicolae îi acordă o bucurie în plus. Tot pe 14 decembrie 1985, vede lumina zilei, la Mizil, prilej cu care tatăl său işi vede urmaşul, sperând că într-o zi se va bucura de pe margine de reuşitele fiului. Aşa a şi fost, deoarece Nicolae GAVRILĂ, face cinste fotbalului, prin atitudinea pozitivă, modestia cu care joacă, fair-playul de care dovadă precum şi disciplina de joc sunt caracterizări ce i se potrivesc de minune.

Este căsătorit, are la rândul său un băiat de 2 ani, Mateo cel care îi aduce bucurii când are zile mai proaste, atunci când echipa la care evoluează pierde. Este un fan convins al echipei F.C. Petrolul Ploieşti, pe stadionul Ilie Oană fiind prezent la meciurile de acasă.

Pasiunile sale , pe lângă fotbal, sunt pescuitul şi călătoriile, muzica populară autentică românească îi încântă zilele atunci când doreşte să se relaxeze, precum şi filmele de acţiune.

Prima accidentare din etapa a 3-a, la meciul cu Viitorul Pantazi îl ţine pe bancă pentru 3 etape, ce-a de-a doua din meciul cu N G Steaua Vâlcelele, îl va ţintui pe margine până la ultima etapă, când nerefăcut, doreşte să-şi ajute echipa în deplasarea de la Speranţa Olari, deoarece la această partidă dacă nu evolua, Colceagul nu putea intra în teren în formulă completă. Menţionez că suferă după o accidentare mai veche, entorsă la genunchiul stâng(întindere de ligamente), de aceea la meciurile oficiale şi antrenamente. poartă orteză pentru protecţie .

Un mijlocaş defensiv, care ajută echipa în faza de apărare, bun pasator, inteligent în acţiunile pe care le coordonează, un jucător complex pe care multe echipe şi-l doresc.

Pentru viitor îşi doreşte să promoveze cu echipa în ligile superioare, aşa cum a promovat cu A.S. Colceag în anul 2007, de pe primul loc. A mai evoluat şi pentru Şcoala de Fotbal Emil Costea, fiind apreciat în special pentru atitudinea pozitivă din teren ce îşi pune amprenta pe jocul de echipă.

La Mulţi Ani, domnule Nicolae GAVRILĂ, să ai parte numai de bucurii şi să evoluezi pentru culorile galben-albastre ale Viitorului Colceag, cât mai mult, aşa cum a făcut-o şi tatăl tău cu ani buni în urmă!!!

Reclame

Un răspuns »

  1. catalin spune:

    Frumoasa caracterizarea acestui „argint viu” al echipei colcigene. Cred ca pe tatal sau l-am cunoscut, daca nu ma insel. Sanatate lui, sotiei, fiului Mateo (sa se bucure din plin de el), cat si tuturor celor apropiati, merita cu prisosinta acest baiat. Pacat ca este urmarit de ghinioanele accidentarilor, dar daca iubeste cu adevarat fotbalul, poate in urmatorii ani va apuca sa isi vada visul realizat, anume accederea in Liga B Judeteana cu AS Viitorul. La Multi Ani, Nicolae Viorel Gavrila si, indiferent unde te vor purta pasii in viata, sa retii un lucru: ca oamenii adevarati, iubitori ai fenomenului sportiv, te respecta ca atare. Bafta multa. Insa nici tu sa nu ii dezamagesti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s