La începutul campionatului, v-am descris una din problemele pe care le avem, cu regăsirea foştilor juniori ai Colceagului, legitimaţiile lor fiind răspândite prin judeţ, nu ştim prin ce circumstanţe. Din această săptămână, au revenit cu acte în regulă, în lotul Viitorului, Marian STANCU(foto) şi Justin MARIN, ambii născuăi în anul 1994, fiind jucători de încredere, cu ei în teren juniorii au obţinut rezultate importante pentru Colceag, împotriva H.M. Câmpina, Petrolul 95, Astra Ploieşti, F.C. Petrolul, F.C. Naţional, Avântul Măneciu, Carpaţi Sinaia, etc.

Aşadar, le urăm succes noilor veniţi, un parcurs cât mai bun la această echipă, dar şi la cele care vor evolua în viitor. Satisfacţia maximă pentru antrenorul care ia format, dar totodată o mică tristeţe pentru că o perioadă de doi ani nu au mai jucat la vreun club.

Duminică, 21 octombrie, orele 11 00, Viitorul Colceag va primi vizita liderului AS Gura Vadului, meci care sperăm că se va disputa, cu spirit de  „fair-play”, în limitele regulamentului, sperăm ca cele trei puncte să fie acumulate de jucătorii noştrii…Succes băieţi!

Anunțuri

Un răspuns »

  1. catalin spune:

    Halal interes pentru Cupa Romaniei din partea recalcitrantilor de la Progresul Boldesti Gradistea, neprezentare, 0-3 cu Rapid Salciile, desi lumea se stransese la teren, neanuntata de nimeni ca echipa locala nu va juca. RUSINE. La bataie sunteti buni, la altceva mai putin. Bine ati revenit la Colceag, baieti, VIITORUL este al vostru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s